Nieuwe singles, Oude Bekenden

Nieuwe single Beach House – “Lemon Glow”

Beach House

Beach House hoeven we al lang niet meer voor te stellen. Hun dromerige pop bracht hen wereldfaam en leverde ons geweldige platen als Bloom en Depression Cherry. De band is gul met hun talent, want zij beloven ons alweer een nieuw album, die ergens in de lente van 2018 zal verschijnen. Verdere details over de plaat zijn er voorlopig niet, maar met “Lemon Glow” geven ze ons alvast een eerste inkijk op hoe die zal klinken.

In een wereld waarin alles aan ons voorbijflitst, doet Beach House net het omgekeerde. Ze laten ons genieten van de traagheid in de dingen. Bij “Lemon Glow” is dat niet anders. De psychedelische beats trekken vanaf het begin onze aandacht. Neem daarbij de herkenbare zweverige stem van Victoria Legrand en je hebt de ideale combo om vier volle minuten weg te dromen. Ondanks de traagheid in zang, neemt het nummer wel vaart. Het sleept ons mee richting climax die maar liefst twee minuten duurt, wat in muziektermen best wel lang is.

Beach House is lang niet uitgespeeld en als “Lemon Glow” het visitekaartje is voor hun nieuwe plaat, dan kunnen we al niet meer wachten tot het lente is.

Site / Facebook

15 februari 2018

About Author

Jasper Laureyssens


ONE COMMENT ON THIS POST To “Nieuwe single Beach House – “Lemon Glow””

  1. Skin_Flick schreef:

    Als je een review geeft, gebruikt dan aub de juiste titel van het liedje..

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Nieuwsbrief