Nieuwe singlesOude Bekenden

Nieuwe single Her – “Neighborhood”

Nieuwe singlesOude Bekenden

Nieuwe single Her – “Neighborhood”

De Franse groep Her bracht gisteren de single “Neighborhood” uit en dit is ook de nieuwste voorproever van hun komende gelijknamige album. In augustus 2017 verloor de band hun lid Simon Carpentier aan kanker. Samen met Victor Solf startte hij in 2015 de band. Dat die laatste het moeilijk heeft gehad met het verlies van zijn bandmate én vriend, liet hij al blijken in het emotionele “We Choose”.

“Neighborhood”, klinkt alvast een stuk opgewekter en draagt ook een positieve boodschap, die van inclusiviteit, acceptatie en eenheid. Het lied vangt aan met een funky gitaar en een standvastige beat die het ritme doorheen het hele lied zal bepalen. De soulvolle falsetstem van Vikor balanceert perfect met de koelere elektronische productie. Het geheel werkt dan ook extreem catchy.

Eind maart brengen ze de nieuwe langspeler uit en na toppers als “We Choose” en nu ook deze “Neighboorhood”, kijken we alvast verlangend uit naar het resultaat.

Facebook / Instagram / Twitter

Related posts
Nieuwe singlesOude Bekenden

Nieuwe single WILSN - "I Got You"

WILSN verscheen al een tijdje geleden op onze berenradar en scoorde goede punten door haar gezellige muziek. Haar nummers bevatten steeds een…
AlbumsRecensies

RiTchie - Triple Digits [112] (★★★½): Zelfzorg buiten de lijntjes

Het is een tijdlang onduidelijk geweest hoe de weg van Nathaniel Ritchie verder zou lopen. Na het overlijden van bandgenoot Stepa J….
AlbumsRecensies

Grace Cummings - Ramona (★★★★½): Gracieus, groots, geweldig

We schreven het vroeger al en we herhalen het nog eens: Grace Cummings heeft een dijk van een stem. De Australische singer-songwriter…

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.