Nieuwe singlesOude Bekenden

Nieuwe single Her – “Neighborhood”

Nieuwe singlesOude Bekenden

Nieuwe single Her – “Neighborhood”

De Franse groep Her bracht gisteren de single “Neighborhood” uit en dit is ook de nieuwste voorproever van hun komende gelijknamige album. In augustus 2017 verloor de band hun lid Simon Carpentier aan kanker. Samen met Victor Solf startte hij in 2015 de band. Dat die laatste het moeilijk heeft gehad met het verlies van zijn bandmate én vriend, liet hij al blijken in het emotionele “We Choose”.

“Neighborhood”, klinkt alvast een stuk opgewekter en draagt ook een positieve boodschap, die van inclusiviteit, acceptatie en eenheid. Het lied vangt aan met een funky gitaar en een standvastige beat die het ritme doorheen het hele lied zal bepalen. De soulvolle falsetstem van Vikor balanceert perfect met de koelere elektronische productie. Het geheel werkt dan ook extreem catchy.

Eind maart brengen ze de nieuwe langspeler uit en na toppers als “We Choose” en nu ook deze “Neighboorhood”, kijken we alvast verlangend uit naar het resultaat.

Facebook / Instagram / Twitter

Related posts
FestivalnieuwsMuzieknieuwtjes

23 nieuwe namen maken line-up van Absolutely Free Festival compleet!

Een gratis festival met een coole affiche op de gronden van een oude mijnsite? Dat moet Absolutely Free Festival zijn! Het tweedaagse…
AlbumsFeatured albumsRecensies

Lenny Kravitz – Blue Electric Light (★★★½): Vintage Kravitz met een scheut Prince

“Let Love Rule”, “Mr Cab Driver”, “Are You Gonna Go My Way?”, “Always On The Run”, “Fly Away”, “It Ain’t Over ‘Till…
AlbumsFeatured albumsRecensies

Jordan Rakei - The Loop (★★★★): Grandioos nieuw begin

Enkele dagen voor zijn tweeëndertigste verjaardag presenteert Jordan Rakei zijn vijfde album The Loop aan de wereld. Geïnspireerd door de geboorte van…

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.