Nieuwe singlesOude Bekenden

Nieuwe single George Ezra – “Paradise”

In 2014 kon je niet naast het nummer “Budapest” van George Ezra horen. Met deze single had deze jonge Brit een wereldhit te pakken en ook zijn debuutalbum werd overal zeer positief onthaald. 2018 wordt het jaar waarin Wanted On Voyage  een opvolger krijgt. Op 23 maart 2018 komt het album Staying at Tamara’s uit. Vandaag kregen we hiervan een tweede voorsmaakje te horen, nadat we eerder al “Don’t Matter Now” kregen, met het nummer “Paradise”.

Net zoals de voorgaande songs van Ezra is er ook hier weer een link naar feel-good pop. Tijdens de strofes gaat de zanger in dialoog met de backings die telkens een uitbundige bevestiging geven op zijn songteksten. Het meest opvallende aan de song is het refrein dat meteen een glimlach op je gezicht brengt. Met “Paradise” zorgt Ezra voor een song met een catchy kantje dat waarschijnlijk een hele dag in je hoofd zal blijven hangen. Op 12 april 2018 speelt George Ezra in de Ancienne Belgique waar deze song ongetwijfeld luidkeels zal worden meegezongen.

Facebook / Instagram / Website

Related posts
Nieuwe singlesOude Bekenden

Nieuwe single Duncan Laurence - "I Want It All"

Duncan Laurence is sinds hij het Eurovisiesongfestival won in 2019 een van Nederlands meest succesvolle en bekende artiesten geworden. De voorbije jaren…
Nieuwe singlesOntdekkingen van "Den Beir"

Nieuwe single mazie - "girls just wanna have sex"

De Amerikaanse mazie, oftewel Grace Christian, maakte van de pandemie gebruik om muziek te maken. Een beetje vreemd zou je denken, aangezien…
Nieuwe singlesOude Bekenden

Nieuwe single Vendredi sur Mer - "Tout m'ennuie"

De Franse koningin van de dansvloer heet al een tijdje Vendredi sur Mer. Charline Mignot heeft met haar eigen retro-pop heel wat…

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.