Nieuwe singlesOude Bekenden

Nieuwe single George Ezra – “Paradise”

In 2014 kon je niet naast het nummer “Budapest” van George Ezra horen. Met deze single had deze jonge Brit een wereldhit te pakken en ook zijn debuutalbum werd overal zeer positief onthaald. 2018 wordt het jaar waarin Wanted On Voyage  een opvolger krijgt. Op 23 maart 2018 komt het album Staying at Tamara’s uit. Vandaag kregen we hiervan een tweede voorsmaakje te horen, nadat we eerder al “Don’t Matter Now” kregen, met het nummer “Paradise”.

Net zoals de voorgaande songs van Ezra is er ook hier weer een link naar feel-good pop. Tijdens de strofes gaat de zanger in dialoog met de backings die telkens een uitbundige bevestiging geven op zijn songteksten. Het meest opvallende aan de song is het refrein dat meteen een glimlach op je gezicht brengt. Met “Paradise” zorgt Ezra voor een song met een catchy kantje dat waarschijnlijk een hele dag in je hoofd zal blijven hangen. Op 12 april 2018 speelt George Ezra in de Ancienne Belgique waar deze song ongetwijfeld luidkeels zal worden meegezongen.

Facebook / Instagram / Website

Related posts
AlbumsFeatured albumsRecensies

Oproer - We’re All Late Tonight (★★★★): Onstuimig mikken op benen én hoofd

Het verhaal van de Aalsters-Gentse band Oproer raakte begin 2023 in een stroomversnelling. De passage in Humo’s Rock Rally van 2022 was…
Nieuwe singlesOude Bekenden

Nieuwe single LEISURE - "Above Me"

Wie nog afkoeling zoekt voor de bloedhete avonden de komende tijd, heeft met de nieuwe single van LEISURE sowieso een ontspannende cocktail…
LiveRecensies

Pitou @ Cultura Nova (Spiegeltent): Pure pracht

Cultura Nova is een jaarlijks terugkerend, tiendaags internationaal theaterfestival in Heerlen en omgeving. Het festival biedt theater, film, dans, muziek en beeldende…

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.