Nieuwe singlesOntdekkingen van "Den Beir"

Nieuwe single AVANTE BLACK – “Blackbirds”

Alternative pop is het muziekgenre dat de laatste jaren populairder en populairder wordt. De Zweedse AVANTE BLACK is sinds haar debuut in 2016 bij indiepopfans een geheime tip, maar in 2018 wil ze als prachtige vlinder uit haar cocon kruipen. De in London wonende zangeres stond in 2017 al in heel wat lijsten van ‘One To Watch’ en was geregeld op BBC Radio 1 te horen. Sins haar doorbraak in 2016 met “Drug Money” is ze op zoek naar haar sound en met “Blackbirds” lijkt ze die gevonden te hebben.

In het begin van haar carrière was AVANTE BLACK’s muziek meer indierock dan indiepop en kwamen er steeds meer elektronische elementen bij. Met “Blackbirds” heeft ze nu eindelijk haar sound gevonden, die wat aanleunt bij het melodische van Agnes Obel en qua stem aan Susanne Sundfør herinnert. Het nummer is haar puurste nummer tot nu toe en laat je heerlijk meedromen. AVANTE BLACK weet met de nieuwe sound nog meer te overtuigen dan ervoor en is goed op weg om een groter publiek te bereiken.

1324 posts

About author
Certified pop-slet
Articles
Dit vind je misschien ook leuk:
Nieuwe singlesOntdekkingen van "Den Beir"

Nieuwe single Molly Burman - "everytime"

De Londense Molly Burman liet begin maart haar debuutsingle “Fool Me with Flattery” op de wereld los. Onder het geluid van een…
Nieuwe singlesOntdekkingen van "Den Beir"

Nieuwe single Son Mieux - "Drive"

Jaren geleden heeft de Nederlandse formatie Son Mieux een zaadje geplant waar ze in eigen land alvast de vruchten van kunnen plukken….
Nieuwe singlesOude Bekenden

Nieuwe single Saint Nomad - "Stay"

Broers Nikita, Ruslan en Yan Odnoralov hebben een nieuwe single op de wereld losgelaten. Het trio, geboren in Rusland en opgegroeid in…

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.