Nieuwe singlesOntdekkingen van "Den Beir"

Nieuwe single Lo Moon – “Real Love”

We dragen Lo Moon hoog in het vaandel. De band bracht in september 2016 zijn debuutsingle uit. Sindsdien zitten wij reikhalzend uit te kijken naar een album. In de tussentijd kregen we wel nog twee singles van de groep; “Thorns” en “This Is It”. Elk op zich bewezen ze het potentieel van de groep. We zagen ze ook al twee keer aan het werk, één keer in de AB en één keer als voorprogramma van London Grammar. Daar hoorden we ook telkens deze “Real Love”, volgens ons de song met het meeste hitpotentieel. Oja, op dat debuutalbum is het nu niet lang meer wachten. 23 februari is het eindelijk zo ver!!

We vonden Lo Moon al terug bij onze ‘Beren Van Morgen’ en met “Real Love” bewijzen ze waarom ze dat plaatsje dubbel en dik verdienen. “Real Love” heeft een refrein dat zich van bij de eerste luisterbeurt in het hoofd nestelt. Wij hoorden het nummer al twee keer live, en vanaf de eerste noten van de studioversie konden we het al meezingen. Het heeft iets herkenbaars in zich en dat is sterk gedaan. De song is duidelijk met veel liefde gemaakt en dat maakt het zo sterk. Het raakt je echt en je voelt meteen een band met Lo Moon. Het heeft een grootse sfeer en het lijkt gemaakt voor gigantische zalen, ook in de Lotto Arena kwam dat zo over. Met een zachte piano en een opbouw die je helemaal meesleept, kan niemand wachten op 23 februari, ook wij niet.

Twitter / Facebook / Instagram / Site

2939 posts

About author
Ook bekend als "Den Beir", oprichter van de site, leidt alles in goeie banen en schrijft ook wel eens iets.
Articles
Dit vind je misschien ook leuk:
Features

De grote internationale beren van morgen 2018: een terugblik

Een dik jaar geleden zochten we naar veertien straffe internationale acts, die we de eerste twee weken van het jaar aan de…
Nieuwe singlesOude Bekenden

Nieuwe single Lo Moon – “For Me, It’s You”

Lo Moon ontstond in Los Angeles in 2016, maar de roots van de groep roots liggen veel vroeger. Debuutsingle “Loveless”, die dat…
Nieuwe singlesOude Bekenden

Nieuwe single Lo Moon - "My Money"

Lo Moon brengt volgende week dan eindelijk hun album Lo Moon uit. ‘Eindelijk’, want wij kijken al sinds hun debuutsingle in 2016 en…

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.