Nieuwe singles, Ontdekkingen van "Den Beir"

Nieuwe single Lo Moon – “This It It”

We hebben er lang, heel lang moeten op wachten maar na de uitstekende en epische debuutsingle “Loveless” komt de Amerikaanse band Lo Moon eindelijk met een tweede nummer. De nieuwe single heet “This Is It”, klinkt iets minder uitbundig  maar weet ons toch mee te slepen. Zachte drumbeats en een rustige piano vormen het bedje waarop de stem van Matt Lowell zich neer vleit. In de refreinen schopt hij de rustige sfeer meteen aan diggelen met de scherpe uithaal ‘This is it!’. Met een verstilde gitaar outro dooft het nummer uit en klinkt het af op zo’n vijf minuten. Gevoelig minder lang dan eerste single “Loveless” dat ruim zeven minuten bleef boeien. “This Is It” is daardoor iets radiovriendelijker en misschien zit er wel een bescheiden hitje in?

Live kon de band ons enkele maanden geleden nog sterk overtuigen op het Broadcastfestival in de AB. Toch hopen we dat het niet nog eens negen maanden hoeft te duren voor Lo Moon bevalt van een derde single.

Twitter / Facebook / Instagram / Site

30 mei 2017

About Author

Jasper Verfaillie


Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Newsletter