Nieuwe singles, Oude Bekenden

Nieuwe single The Van Jets – “Bang!”

De mannen van The Van Jets zijn helemaal terug. Nadat ze enkele maanden geleden met “Boy To Beastie” een terugkeer maakten bij het grote publiek, zijn ze nu toe aan een knaller met “Bang!”. Het is de tweede single van hun vijfde langspeler die de naam Future Primitives krijgt. Deze verschijnt op 27 oktober en op 21 december stellen ze hem voor de in de AB. De echte fans konden al enkele nummers horen tijdens hun concert op Pukkelpop en nu krijgen ook wij een tweede voorsmaakje.

“Bang!” is niet meteen een knaller van een song, maar het heeft wel een aanstekelijke vibe die zo kenmerkend is voor The Van Jets. Daarnaast heeft het ook een Franstalige vrouwelijke parlando wat het geheel allemaal zeer uniek laat klinken. Het woord “Bang!” vormt ook de body van deze song, want bijna iedere zin begint met het woord. Het is net dit speciaal werk met de vocalen dat deze song iets vernieuwends geeft. Natuurlijk blijven we wel in aanraking komen met het gitaarwerk dat zeer groovy klinkt, maar met die speciale stemmen, krijgt het allemaal een extra dimensie. We zijn benieuwd wat de band nog meer te bieden heeft.

Facebook / Twitter / Instagram

8 september 2017

About Author

Niels Bruwier Ook bekend als "Den Beir", oprichter van de site, leidt alles in goeie banen en schrijft ook wel eens iets.


Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Nieuwsbrief