Nieuwe singlesOude Bekenden

Nieuwe single The Van Jets – “Bang!”

De mannen van The Van Jets zijn helemaal terug. Nadat ze enkele maanden geleden met “Boy To Beastie” een terugkeer maakten bij het grote publiek, zijn ze nu toe aan een knaller met “Bang!”. Het is de tweede single van hun vijfde langspeler die de naam Future Primitives krijgt. Deze verschijnt op 27 oktober en op 21 december stellen ze hem voor de in de AB. De echte fans konden al enkele nummers horen tijdens hun concert op Pukkelpop en nu krijgen ook wij een tweede voorsmaakje.

“Bang!” is niet meteen een knaller van een song, maar het heeft wel een aanstekelijke vibe die zo kenmerkend is voor The Van Jets. Daarnaast heeft het ook een Franstalige vrouwelijke parlando wat het geheel allemaal zeer uniek laat klinken. Het woord “Bang!” vormt ook de body van deze song, want bijna iedere zin begint met het woord. Het is net dit speciaal werk met de vocalen dat deze song iets vernieuwends geeft. Natuurlijk blijven we wel in aanraking komen met het gitaarwerk dat zeer groovy klinkt, maar met die speciale stemmen, krijgt het allemaal een extra dimensie. We zijn benieuwd wat de band nog meer te bieden heeft.

Facebook / Twitter / Instagram

3395 posts

About author
Ook bekend als "Den Beir", oprichter van de site, leidt alles in goeie banen en schrijft ook wel eens iets.
Articles
Related posts
Nieuwe singlesOude Bekenden

Nieuwe single Wolf Vanwymeersch - "Friendly Is Better"

Enkele maanden geleden verblijdde Elefant-frontman en voormalig The Van Jets-gitarist Wolfgang Vanwymeersch ons met zijn eerste solosingle “Not To”. Vandaag rekt hij…
Nieuwe singlesOntdekkingen van "Den Beir"

Debuutsingle Wolf Vanwymeersch – “Not To”

Muziekminnend Vlaanderen kent Wolfgang Vanwymeersch vooral als vaste snarenplukker van de helaas te vroeg gepensioneerde The Van Jets, maar hij was en…
Nieuwe singlesOude Bekenden

Debuutsingle Johannes Is Zijn Naam - "James"

Het is ondertussen al bijna twee jaar geleden sinds die verdomde ochtend waarop Johannes Verschaeve het einde van The Van Jets aankondigde….

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.