Nieuwe singlesOude Bekenden

Nieuwe single Ibeyi – “Away Away”

Broers en zussen die samen musiceren, het levert magie en genetisch prachtig blendende stemmen op. Al kan het soms verkeren. Zo moeten we van sad fuck Noel Gallagher en diens liefdevolle broer Liam niet snel een Oasis-reünie verwachten. Gelukkig zijn er in Twitter-rel-tijden andere artiesten die familievetes links laten liggen en muziek blijven maken zonder kibbelen. Frans-Cubaanse tweelingzusjes Lisa-Kaindé en Naomi Diaz, die in Beyoncé’s video bij Lemonade meermaals een gastrol vervulden, hebben met “Away Away” een nieuwe single uit, als voorbode op hun tweede album.

Het ritmische nummer, gedragen door een sirene op de achtergrond, straalt een positieve energie uit. De R&B vibe krijgt gezelschap van Naomi’s percussie en Lisa’s zachte stem zingt er overheen in het Engels en de Nigeriaanse taal Yoruba. Ze grijpt tussendoor even naar auto-tune. Da’s tegenwoordig hip, dus moeten ook de zusjes het eens uitproberen. Het klinkt als een ritueel offer waarbij wij ons een ratelslang voelen die uit zijn mandje wordt geroepen. Op 7 december staan ze in Het Depot in Leuven. Tickets kan je hier kopen vanaf maandag 12 juni. Wij zouden niet twijfelen, want voor je het weet zijn alle tickets ‘away’.

Facebook / Twitter / Instagram / Website

Dit vind je misschien ook leuk:
Nieuwe singlesOude Bekenden

Nieuwe single H.E.R. - "Come Through" (feat. Chris Brown)

H.E.R. en Chris Brown hebben zich weer verenigd voor een nieuwe track, getiteld “Come Through”. H.E.R. is een Amerikaanse zangeres en songwriter….
Nieuwe singlesOntdekkingen van "Den Beir"

Nieuwe single Majé - "Loud & Proud"

Majé, uitgesproken als madjé, is de artiestennaam van Elvira Lawson. De Roeselaarse gebruikt het Togolese woord, dat sierlijk of sierlijkheid begeesterd, als…
Nieuwe singlesOntdekkingen van "Den Beir"

Nieuwe single English Teacher – “R&B”

Als Nice Swan Records iets nieuws uitbrengt, dan spitsen we onze oren net iets meer. Het label lanceerde de carrières van Sports…

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.