Nieuwe singlesOude Bekenden

Nieuwe single Lana Del Rey – “Lust For Life”

Nieuwe singlesOude Bekenden

Nieuwe single Lana Del Rey – “Lust For Life”

Combineer de zwoele stem van Lana Del Rey met het sexy geluid van The Weeknd en je krijgt een sensueel hitje. Al een geluk dat die twee graag de handen in elkaar slaan. Na “Prisoner” en “Stargirl Interlude” is er nu ook “Lust For Life”.

In de nasleep van het wellustige “Love“, is ook dit een nummer om van te houden. Opnieuw stuurt Lana ons richting een droomscenario met /Climb up the H of the Hollywood sign – in these stolen moments – the world is mine/ en heel wat duwops en shuwops. Volgens haar miste er maar één iets, een beetje Abel Tesfaye. En zo werd The Weeknd de verleidelijke echo van Lana’s zeemzoete stem in de prechorus en chorus.

Ook  de Zweedse pop-dancemuziekproducent Max Martin nam het nummer onder de loep. Na een vierde en laatste herziening, kwamen er wat extra harmonieën in het spel. “Lust For Life” bleek dus geen gemakkelijke klus te zijn, maar dat zien wij graag door de vingers.

Site / Facebook / Twitter

Related posts
AlbumsFeatured albumsRecensies

Bleachers - Bleachers (★★★): Gewoon gezellig

Als je z’n Wikipedia-pagina even doorneemt, is het eigenlijk onbegrijpelijk dat de naam Jack Antonoff niet per se een belletje doet rinkelen…
2023Featured albumsFeaturesInstagramUitgelicht

De 50 beste albums van 2023

De laatste maand van 2023 is alweer bijna halfweg, dus naar goede gewoonte liggen er ook bij Dansende Beren tal van eindejaarslijstjes…
Nieuwe singlesOude Bekenden

Nieuwe single Bleachers - "Alma Mater" (feat. Lana Del Rey)

Het is nog niet zo gek lang geleden sinds Bleachers zijn neus terug aan het venster stak, al is bezieler Jack Antonoff…

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.