Nieuwe singles, Oude Bekenden

Nieuwe single Lana Del Rey – “Lust For Life”

Combineer de zwoele stem van Lana Del Rey met het sexy geluid van The Weeknd en je krijgt een sensueel hitje. Al een geluk dat die twee graag de handen in elkaar slaan. Na “Prisoner” en “Stargirl Interlude” is er nu ook “Lust For Life”.

In de nasleep van het wellustige “Love“, is ook dit een nummer om van te houden. Opnieuw stuurt Lana ons richting een droomscenario met /Climb up the H of the Hollywood sign – in these stolen moments – the world is mine/ en heel wat duwops en shuwops. Volgens haar miste er maar één iets, een beetje Abel Tesfaye. En zo werd The Weeknd de verleidelijke echo van Lana’s zeemzoete stem in de prechorus en chorus.

Ook  de Zweedse pop-dancemuziekproducent Max Martin nam het nummer onder de loep. Na een vierde en laatste herziening, kwamen er wat extra harmonieën in het spel. “Lust For Life” bleek dus geen gemakkelijke klus te zijn, maar dat zien wij graag door de vingers.

Site / Facebook / Twitter

20 april 2017

About Author

Tine Verschueren


Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Nieuwsbrief