Nieuwe singlesOude Bekenden

Nieuwe single Lana Del Rey – “Love”

Nieuwe singlesOude Bekenden

Nieuwe single Lana Del Rey – “Love”

Wat hebben we die zwoele stem van Lana Del Rey gemist! We mochten wel genieten van een korte samenwerking met The Weeknd op “Stargirl Interlude“, maar dat vulde de leegte na de albumrelease van Honeymoon niet op. Weinig Lana de afgelopen 16 maanden, maar in die tijd heeft ze wat leed opgespaard om te bezingen met zeemzoete stem. “Love” kwam hoegenaamd als een verrassing. In Los Angeles doken enkele dromerige posters op met het opschrift “Love”, maar verder bleef het nummer gehuld in mysterie. Fans speculeerden over een mogelijke titel ‘Young and In Love’ en over een kortfilm met vliegende auto’s. Dat mysterie verloor abrupt zijn charme nadat “Love” gelekt werd. Tot vandaag bleef het stil op Lana’s sociale media, terwijl “Love” sinds gisteren online staat. Vermoedelijk een noodzakelijke, gehaaste release.

Hoe dan ook, wederom een nostalgische parel uit het kamp van Lana. Het begint meteen met de droefgeestige boodschap /It’s enough just to make you feel crazy, crazy, crazy sometimes/. Dan heeft ze het over jong en verliefd zijn en alle bijbehorende aspecten die ze in een vintage perspectief giet. Zo maakt ze een schets van rondcruisende auto’s, getting dressed up en coole kids. Lana laat die vertrouwde retrostijl dus niet los. Ze neigt opnieuw naar de melancholische, flanerende sadpop.

Er komt effectief een video voor “Love”, geregisseerd door Rich Lee. Lana stelde bovendien dat de eerste vier albums voor haarzelf waren, maar deze is voor de fans. Geniet ervan!

Related posts
AlbumsFeatured albumsRecensies

Bleachers - Bleachers (★★★): Gewoon gezellig

Als je z’n Wikipedia-pagina even doorneemt, is het eigenlijk onbegrijpelijk dat de naam Jack Antonoff niet per se een belletje doet rinkelen…
2023Featured albumsFeaturesInstagramUitgelicht

De 50 beste albums van 2023

De laatste maand van 2023 is alweer bijna halfweg, dus naar goede gewoonte liggen er ook bij Dansende Beren tal van eindejaarslijstjes…
Nieuwe singlesOude Bekenden

Nieuwe single Bleachers - "Alma Mater" (feat. Lana Del Rey)

Het is nog niet zo gek lang geleden sinds Bleachers zijn neus terug aan het venster stak, al is bezieler Jack Antonoff…

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.