Nieuwe singles, Oude Bekenden

Nieuwe single Linkin Park – “Battle Symphony”

Exact een maand geleden kwam Linkin Park terug boven water met een ballad. Voor “Heavy” werkte de band samen met popster Kiiara. Voor één keer mochten ze wel eens wat softer te werk gaan, maar lang duren mocht het niet. Dus stelden we alle hoop op de opvolger van die song. Nu hij er is, blijkt dat onze hoop een heuse deuk kreeg. “Battle Symphony” bevat dan misschien geen vrouwelijke stem, het is nog steeds geen Linkin Park song op het scherpst van de snee.

Deze zomer komen de mannen van Linkin Park naar Rock Werchter en we hopen stiekem dat ze die nieuwe songs thuis laten. Ze zijn te soft, te commercieel en vooral niet erg goed. Het begint al met de intro die klinkt alsof hij uit een derderangs popnummer komt. De rest van de song beaamt dat ook en klinkt nooit echt overtuigend. Linkin Park werd de laatste jaren al wat soft, maar zo ver is het toch nog nooit gekomen. Het lijkt een beetje zoals Bring Me The Horizon maar dan nog erger. We weten niet hoe het komt maar die poprichting van Linkin Park ligt hen ook helemaal niet. Hopelijk beseffen ze dat zelf ook, anders zitten we met een probleem.

Site / Facebook / Twitter / Tumblr / YouTube / Instagram

16 maart 2017

About Author

Niels Bruwier Ook bekend als "Den Beir", oprichter van de site, leidt alles in goeie banen en schrijft ook wel eens iets.


Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Nieuwsbrief