Nieuwe singlesOude Bekenden

Nieuwe single SOHN – “Rennen”

Christopher Taylor, beter bekend als SOHN, vond naast zijn werk als producer voor oa BANKS, Lana Del Rey en Rhye ook nog tijd om opnieuw eigen werk uit te brengen. “Rennen” komt uit als titelsong voor zijn aankomend album. De opvolger van zijn debuutalbum Tremors mogen we verwachten op 13 januari. De Oostenrijker koos verrassend voor een Duitstalige titel bij zijn Engelstalige repertoire.

Hoewel SOHN’s nieuwe single “Rennen” heel minimalistisch opgebouwd werd, baadt het geheel in een zweverige atmosfeer. Zo’n atmosfeer waarin wij maar al te graag vertoeven. Slechts een handvol instrumenten worden gebruikt om de falsetto vocals kracht bij te zetten. Een ingetogen pianomelodietje en wat zweverige synths, meer heeft een mens niet nodig. SOHN heeft duidelijk goed begrepen waar het bij ‘less is more’ om draait.

Wie snel is kan nog kaartjes scoren voor zijn concert in de Botanique op 26 februari. Het is maar dat u het weet.

Facebook / Site/  SoundcloudTwitter

Related posts
InstagramLiveRecensies

SOHN @ Trix Club: Gezelligste woonkamer van het land

Na onder meer optredens in Nederland, Polen en Spanje kreeg België de eer om SOHNS Europese tournee in schoonheid af te sluiten….
AlbumsRecensies

SOHN - Trust (★★★★): Goudeerlijke en inspirerende terugkeer

Er zijn artiesten die erin slagen om quasi jaarlijks of tweejaarlijks een album te releasen, andere muzikanten nemen dan weer ruimschoots de…
Nieuwe singlesOude Bekenden

Nieuwe single SOHN – “Segre”

Na jaren geduld verwende SOHN ons in mei met een nieuwe kuur zweverige tonen. Met het nummer “Figureskating, Neusiedlersee” pakte de Londenaar…

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.