Nieuwe singles, Oude Bekenden

Nieuwe single VANT – “Peace & Love”

VANT_EVL-75

Dankzij VANT krijgt “vant padje gaan” een volledig nieuwe betekenis. De Britse band die zichzelf liever van de planeet aarde beschouwt dan van Elizabeths monarchistische eiland brengt de ene vette single na de andere uit. Meestal met wat maatschappijkritiek en vooral met lekker luide gitaren. Vergelijken kan je het best met Royal Blood en consorten. Een album is er nog niet, maar op 17 februari komt daar verandering in met Dumb Blood. Om die aankondiging wat meer glans te geven, brengt de band nu hun single “Peace & Love” uit.

Hier neemt de band precies wat gas terug in vergelijking met vorig werk. Het is een echt anthem met wat pop rock invloeden geworden. Er zijn minder harde gitaren en het is meer radiovriendelijk. De band schuwt wel geen catchy refrein waardoor het “Peace & Love” gehalte meteen in het hoofd blijft hangen. De song gaat over de liefde die de band voor de planeet aarde heeft en dat we onze wereldbol met respect moeten behandelen. Door de muziek van VANT te beluisteren, kan je dus al een eerste stap zetten in de goeie richting.

Instagram / YouTube / Facebook / Twitter / Website

11 oktober 2016

About Author

Niels Bruwier Ook bekend als "Den Beir", oprichter van de site, leidt alles in goeie banen en schrijft ook wel eens iets.


Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Nieuwsbrief