Nieuwe singles, Oude Bekenden

Nieuwe single M83

M83-Junk-full-size

M83 is het project van de Fransman Anthony Gonzalez. De man werkt al zes albums aan een grote carrière en werd met “Hurry Up, We’re Dreaming” uit 2011 voor het eerst door het grote publiek opgepikt. Onder meer door zijn grote soundscapes en bombastische electro leek zijn muziek wel aan te slaan bij de mensen. “Junk” is de nieuwe plaat die uitkomt op 8 april en daarin ondergaat M83 een radicale koerswijziging. Op de plaat zijn onder meer Beck & Susanne Sundfør te vinden.

De eerste single “Do It, Try It” is het meest radiovriendelijke nummer dat Anthony tot nu toe heeft voortgebracht. Wij horen er Passion Pit & Miike Snow in terug. Of hij nu volledig de commerciële toer opgaat is onduidelijk. Wat we wel zeker zijn, is het feit dat dit nummer perfect bij een kinderprogramma zou kunnen passen. Opgewekt, vrolijk en vooral erg dansbaar. Naar eigen zeggen gaat de plaat over de snelheid waarop muziek in deze tijden wordt geconsumeerd. Albums worden zelden nog volledig beluisterd en dat is volgens hem dan ook “Junk”.

Facebook / Twitter / YouTube / Website

2 maart 2016

About Author

Niels Bruwier Ook bekend als "Den Beir", oprichter van de site, leidt alles in goeie banen en schrijft ook wel eens iets.


Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Nieuwsbrief