Nieuwe singles, Oude Bekenden

Nieuwe single Frightened Rabbit

Frightened Rabbit

Frightened Rabbit is een Schotse band die niet aan zijn proefstuk toe is. Voor de vijfde plaat trok het viertal naar Aaron Dessner van The National. Het dromerige geluid van die band is duidelijk hoorbaar op hun eerste single van “Painting Of A Panic Attack”. “Death Dreams” bouwt langzaam op naar een climax met onder meer een blazerssectie in de rangen. Denk hierbij aan Bear’s Den of The Shins. Sfeervolle muziek met een melancholische en dromerige ondertoon. Hoewel de bandnaam anders doet vermoeden zullen de meeste konijnen hier wel gezamenlijk met gespitste oren naar luisteren.

Site / Facebook / Twitter / YouTube

19 februari 2016

About Author

Niels Bruwier Ook bekend als "Den Beir", oprichter van de site, leidt alles in goeie banen en schrijft ook wel eens iets.


Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Nieuwsbrief