Nieuwe singles, Oude Bekenden

Nieuwe single ’t Hof Van Commerce – “Bam!”

DING DONG BAM! ’t Hof Van Commerce is terug. De belegen groep levert met “Bam!” een jonge frisse single aan. Naar aanleiding van twintig jaar West-Vlaamse hiphop van de bovenste plank, brengt het trio op 23 maart het verzamelalbum Niemand Grodder uit. De plaat zal hun grootste hits dragen plus de twee fonkelnieuwe nummers “Bam!” en “Truckchauffeur”.

De nieuwe single “Bam!” komt voort uit het gekende recept. Kowlier en Buyse rappen zich weer ‘bescheiden’ de hemel in – ‘En bam, niemand kan ’t er an’ – terwijl 4T4 old school beats dropt vanachter zijn draaitafels. Verder leren we dat Buyse het niet voor Maes pils heeft – ‘Ik ben een baes, voor mie gin Maes’ – en dat ’t Hof Van Commerce eigenlijk nooit is weggeweest. Na twintig jaar zit er nog geen sleet op de machine.

Bovenop een verzamelalbum kondigt het trio ook de satirische film Wien is ’t Hof Van Commerce aan. De mockumentary heeft rollen voor Wim Opbrouck, Wim Willaert en Eddy Merckx. ’t Hof Van Commerce landt op 18 april in de bioscoopzalen. 2018 wordt dus een heus verjaardagsfeest voor het trio. De (dubbele) verjaardagsconcerten zijn hopeloos uitverkocht. Hoog tijd dat de Schuer of Chokri hen uit de hoed toveren?

Benieuwd naar de eerste beelden van de ’t Hof Van Commerce film?

Facebook ’t Hof Van Commerce

13 februari 2018

About Author

Jietse Vandenbussche


Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Newsletter