Nieuwe singles, Ontdekkingen van "Den Beir"

Nieuwe single Kelsey Bulkin – “West Coast Drama”

Het ligt al enige tijd stil rond het duo Made in Heights. Na hun meest succesvolle plaat Without My Enemy What Would I Do? heeft het duo het project redelijk abrupt stopgezet. Maar niet getreurd, want zangeres Kelsey Bulkin brengt nu ook solowerk uit en de sporen van Made in Heights zijn niet helemaal uitgewassen.

In juli stelde ze haar soloproject voor met “Andromeda” en de recente moeder heeft sindsdien niet stilgezeten want nu brengt ze haar tweede single “West Coast Drama” uit. Het is een smooth indiepop lied geworden met trip-hop invloeden. De kenmerkende harmonieuze stem van Kelsey blijft nog even hard boeien. Zacht en rustig wiegt ze je samen met de ritmische elektronische beat doorheen de 03.33 minuten. Het lied gaat ook gepaard met een videoclip waarin de hiphopinvloeden worden benadrukt met de attitudevolle moves van Kelsey en haar twee achtergronddanseressen. Het ziet ernaar uit dat met de stille dood van Made in Heights, Kelsey haar zangcarrière niet mee begraaft. Zo leent ze ook haar vocals aan de nieuwste plaat van ODESZA A Moment Apart.

Facebook / Twitter

 

14 november 2017

About Author

Laura Ramos


Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Newsletter