Nieuwe singlesOntdekkingen van "Den Beir"

Nieuwe single Tobias Arbo – “Recover”

© Olof Grind

In 2023 leerden we Tobias Arbo beter kennen dankzij zijn debuut-ep Powerlines. Met zachte indiefolk uitte hij zich op een gevoelige en persoonlijke manier gedurende vier nummers. Een mooi collectief, maar het zorgde nog niet voor een grote doorbraak van de Zweed. Misschien dat 2024 daar verandering in brengt, want met “Recover” heeft hij alweer een pareltje te pakken.

Het einde van een werkweek is vaak vermoeiend en meestal hebben we zin om gewoon in onze zetel neer te ploffen. “Recover” is daar een ideaal lied voor en laat de drukte van tijdens de week meteen verdwijnen. Zachte gitaar- en pianotonen in combinatie met wat het geluid van stromend water lijkt te zijn, zorgen direct voor een rustgevend gevoel. Voeg daar dan nog eens de stem van Arbo aan toe, die een sprankeltje hoop met zich meedraagt, en we zijn weer zen. Die rustige klanken veranderen langzaamaan ook in iets hoopvol, waardoor “Recover” bijna een feelgood indiefolkliedje wordt. Wij zijn in ieder geval gerecoverd van afgelopen week.

Facebook / Instagram / WebsiteX (Twitter)

Beluister de singles van de week op onze Spotify.

Related posts
LiveRecensies

Steve Gunn @ Trix (Bar): Kronkelende nevelslierten

Fans van het betere snarenwerk zijn al even vertrouwd met de muziek van Steve Gunn. De singer-songwriter groeide op in Pennsylvania en…
Nieuwe singlesOntdekkingen van "Den Beir"

Nieuwe single Cardinals – “If I Could Make You Care”

Afkomstig uit de Ierse stad Cork, vormen Euan Manning, Finn Manning, Darragh Manning, Kieran Hurley, Aaron Hurley en Oskar Gudinovic samen Cardinals….
LiveRecensies

Ways Around Festival 2024 (Dag 2): Alternatief muziekfeest

De tweede dag van het Ways Around Festival ging door in RESET. In een vorig leven was dit gebouw het hoofdkantoor van…

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.