Nieuwe singles, Oude Bekenden

Nieuwe single Fall Out Boy – “The Last Of The Real Ones”

Als alles goed ging, moest de nieuwe plaat M A N I A van Fall Out Boy morgen in de rekken liggen. Helaas voor de fans geraakte het album niet op tijd klaar en werd het uitgesteld naar 19 januari 2018. Een heel eindje langer wachten dus. Om het lijden te verzachten, lost de band nu een derde voorsmaakje uit die plaat. Eerder hoorden we al “Young And Menace” en het bombastische “Champion”, met “The Last Of The Real Ones” blijven ze vooral de lijn van dat laatste nummer doortrekken, zij het iets minder goed.

Via Twitter had frontman Patrick Stump nog het volgende te zeggen over het verlaten van de plaat: “The truth is, we just want the record to be better than we can make it in the next couple weeks and it will require a little more time”. Of hij nu echt zoveel beter zal zijn, is maar de vraag want “The Last Of The Real Ones” is niet de beste song in hun repertoire. Toch bevat het een aanstekelijk refrein, enkele dreigende gitaren en natuurlijk de flamboyante stem van de frontman. Benieuwd wat dit allemaal zal geven op het album, dat vooralsnog hun meest ‘off-script’ plaat tot dusver zal zijn. Wat dit allemaal zal geven, kom je pas volgend jaar te weten.

 /  /  /  /  / 

14 september 2017

About Author

Niels Bruwier Ook bekend als "Den Beir", oprichter van de site, leidt alles in goeie banen en schrijft ook wel eens iets.


Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Newsletter