Nieuwe singlesOude Bekenden

Nieuwe single Fall Out Boy – “The Last Of The Real Ones”

Als alles goed ging, moest de nieuwe plaat M A N I A van Fall Out Boy morgen in de rekken liggen. Helaas voor de fans geraakte het album niet op tijd klaar en werd het uitgesteld naar 19 januari 2018. Een heel eindje langer wachten dus. Om het lijden te verzachten, lost de band nu een derde voorsmaakje uit die plaat. Eerder hoorden we al “Young And Menace” en het bombastische “Champion”, met “The Last Of The Real Ones” blijven ze vooral de lijn van dat laatste nummer doortrekken, zij het iets minder goed.

Via Twitter had frontman Patrick Stump nog het volgende te zeggen over het verlaten van de plaat: “The truth is, we just want the record to be better than we can make it in the next couple weeks and it will require a little more time”. Of hij nu echt zoveel beter zal zijn, is maar de vraag want “The Last Of The Real Ones” is niet de beste song in hun repertoire. Toch bevat het een aanstekelijk refrein, enkele dreigende gitaren en natuurlijk de flamboyante stem van de frontman. Benieuwd wat dit allemaal zal geven op het album, dat vooralsnog hun meest ‘off-script’ plaat tot dusver zal zijn. Wat dit allemaal zal geven, kom je pas volgend jaar te weten.

 /  /  /  /  / 

3365 posts

About author
Ook bekend als "Den Beir", oprichter van de site, leidt alles in goeie banen en schrijft ook wel eens iets.
Articles
Related posts
AlbumsFeatured albumsRecensies

Weezer - Van Weezer (★★★★): Het lange wachten waard

Het heeft even geduurd alvorens Weezer hun naar Van Halen knipogend album Van Weezer op de wereld losliet. Zanger-gitarist Rivers Cuomo, Patrick…
Muzieknieuwtjes

Muzieknieuwtjes van de week (26 april - 2 mei)

Doorheen de week verschijnt er heel wat muzieknieuws. Zoveel zelfs dat je door de bomen vaak het bos niet meer ziet. Om…
MuzieknieuwtjesNieuwe singlesOude Bekenden

Green Day, Fall Out Boy & Weezer komen samen naar Sportpaleis en brengen elk nieuwe single uit

We kunnen ons voorstellen dat heel wat poppunkhartjes nu wat sneller gaan slaan, en dat is meer dan terecht. Drie poppunkgrootheden die…

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.