Nieuwe singlesOude Bekenden

Nieuwe single Jung Kook – “Never Let Go”

Sinds de pauze van BTS stelt Jung Kook het solo goed. Vooral zijn plaat GOLDEN trok positief onze aandacht, omdat hij zich wegtrok van zijn rol als ‘brave jongste’ en durfde experimenteren met verschillende genres. Na die plaat was het even stil rond de Zuid-Koreaan, wat logisch is aangezien hij bezig is met zijn dienstplicht. Nu laat hij met “Never Let Go” een nieuwe single op ons los en die komt net op tijd voor de zomer.

“Never Let Go” klinkt heel licht en zomers, met een dansbaar beatje en Jung Kooks zachte stem. Het lied opent met enkele samples van mensen die praten, waaronder iemand die ‘You’re my hero’ zegt. Het vormt de inleiding van een dankwoord van de zanger voor zijn fans. Zinnen als ‘Without your love I’m nothing / You mean more than you know’ maken duidelijk hoeveel fans betekenen voor Jung Kook. Het refrein is gewoon een herhaling van de titel op een even herhalend beatje, waardoor het nummer niet het meest interessante van zijn oeuvre is. Inhoudelijk mooi, maar qua sound is “Never Let Go” minder memorabel, al zal zijn fanbasis daar niet zoveel om geven.

Facebook /X / Website

Beluister de singles van de week op onze Spotify.

Related posts
AlbumsFeatured albumsRecensies

Jung Kook - GOLDEN (★★★★½): Gouden rollercoaster met verschillende invloeden

RM en J-hope brachten al een soloplaat uit, V en Jimin elk een ep. Vandaag is het de beurt aan het jongste…
Nieuwe singlesOude Bekenden

Nieuwe single The Kid LAROI, Jung Kook & Central Cee - "TOO MUCH"

Hij is nog maar twintig en toch is The Kid LAROI verre van een onbekende. Dankzij de steun van de ondertussen overleden…
Nieuwe singlesOude Bekenden

Nieuwe single Jung Kook - "3D" (feat. Jack Harlow)

Goed nieuws voor de fans van BTS: deze week kondigde de groep aan dat ze in 2025 weer samen als één geheel…

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.