Nieuwe singlesOude Bekenden

Nieuwe single Jung Kook – “3D” (feat. Jack Harlow)

© Big Hit Music / HYBE

Goed nieuws voor de fans van BTS: deze week kondigde de groep aan dat ze in 2025 weer samen als één geheel muziek zal uitbrengen. Voorlopig is een deel nog bezig met zijn dienstplicht, dus moeten we het doen met solo-uitgaven. Eerder wist het jongste lid, Jung Kook, ons al te bekoren met “Seven” en zich ook als artiest af te zetten van zijn groep. Het liet ons ook uitkijken naar meer, en daar brengt de Zuid-Koreaanse zanger nu gehoor aan met zijn tweede single, waarvoor hij voor de gelegenheid de hulp inschakelde van de Amerikaanse rapper Jack Harlow.

Waar Jung Kook op “Seven” ons verbaasde met zijn unieke en uitdagende sound, valt hij in “3D” terug naar zijn vertrouwde omgeving van BTS. Het klinkt te braaf en we herkennen de Zuid-Koreaan niet als individuele artiest. Over het algemeen klinkt de single heel repetitief, met eenzelfde ritme dat wordt aangehouden en de zanger die daarboven zonder enige vorm van intonatie zingt. Jack Harlows strofe voelt daarbij aan als een nodige pauze, maar draagt eigenlijk ook niet veel bij aan het geheel. Onze verwachtingen waren na “Seven” heel hoog, maar helaas lost hij die niet in met “3D”.

Jung Kook: Facebook / TwitterWebsite
Jack Harlow: Facebook / Instagram / Twitter / Website

Beluister de singles van de week op onze Spotify.

Related posts
AlbumsFeatured albumsRecensies

Jung Kook - GOLDEN (★★★★½): Gouden rollercoaster met verschillende invloeden

RM en J-hope brachten al een soloplaat uit, V en Jimin elk een ep. Vandaag is het de beurt aan het jongste…
Nieuwe singlesOude Bekenden

Nieuwe single The Kid LAROI, Jung Kook & Central Cee - "TOO MUCH"

Hij is nog maar twintig en toch is The Kid LAROI verre van een onbekende. Dankzij de steun van de ondertussen overleden…
Nieuwe singlesOude Bekenden

Nieuwe singles V - "Love Me Again" & "Rainy Days"

Enkele dagen geleden kregen de fans van BTS – opnieuw- een grote klap te verwerken, want Suga kondigde na zijn laatste optreden…

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.