Nieuwe singlesOude Bekenden

Nieuwe single Los Bitchos – “Don’t Change”

© CPU – Mathias Verschueren

Het heeft nu toch al een paar dagen op rij niet meer geregend, en dan komt de zomerse muziek al wat sneller de hoek om loeren. En wie zomerse muziek zegt, zegt ook al snel Los Bitchos. De voornamelijk instrumentale auditieve zonnestraaltjes van het Britse viertal komen sinds de band zo’n zeven jaar geleden het levenslicht zag alsmaar vaker aan het oppervlak piepen, met “Pista (Fresh Start)” en “The Link Is About To Die” als koplopers. Die zullen in de nabije toekomst heel wat gezelschap krijgen, want debuutplaat Let The Festivities Begin! krijgt een opvolger. Talkie Talkie verschijnt eind augustus, met “La Bomba” kregen we enkele weken al een eerste voorsmaakje cadeau. En nu is daar ook “Don’t Change”.

Waar het tempo vorige keer al wat hoger leek te liggen, neemt Los Bitchos voor haar nieuwste creatie toch weer wat gas terug. Het opzet van de dames is simpel: je zit op het strand met een cocktail in de hand, de avond valt en je wilt al eens een stapje verder in de wereld zetten. Met een dikke drie minuten op de klok hoor je haast een prachtige zonsondergang, terwijl de lampionnetjes in de verte wat helderder beginnen te stralen in alle kleuren van de regenboog. Zo stijgt naarmate “Don’t Change” duurt, de intensiteit van de song ook, waardoor het zicht bijgevolg alsmaar troebeler wordt. Los Bitchos komt met andere woorden met een nummer op de proppen waarin de leden zich guitig laten gaan op de gitaar, met een fantastisch zomerse dansplaat tot gevolg!

Talkie Talkie verschijnt op 30 augustus. Op 4 december staat Los Bitchos in de Ancienne Belgique, twee dagen later, op 6 december, staat de band in Paradiso in Amsterdam.

Facebook / Instagram / X / Website

Beluister de singles van de week op onze Spotify.

2178 posts

About author
't is oke.
Articles
Related posts
Nieuwe singlesOude Bekenden

Nieuwe single Los Bitchos - "La Bomba"

Met hun excentrieke stijl wisten de vier dames die sinds 2017 samenhokken als Los Bitchos al vele harten te veroveren. De multiculturele…
InstagramLiveRecensies

King Gizzard & The Lizard Wizard @ Koninklijk Circus (Cirque Royal): De grote smeltpot

De laatste keer dat King Gizzard & The Lizard Wizard vertoefde in een Belgische concertzaal is geleden van oktober 2019, toen voor…
2022FeaturesInstagramUitgelicht

20 debuutalbums uit 2022 die je niet mocht missen

Als artiest heb je maar één kans om jezelf te bewijzen aan de buitenwereld. Althans, zo lijkt het toch, want er zijn…

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.