FeaturesWedstrijden

Win een duoticket voor de Weerdse Bierfeesten!

Van donderdag 2 mei tot en met zaterdag 4 mei wordt de omgeving aan de Weerdse Visvijver in de Zemstse deelgemeente alweer voor de 39e keer ingericht als festivalterrein van de Weerdse Bierfeesten. Van de organisatoren mogen we één gelukkige winnaar verblijden met een duoticket voor de laatste festivaldag. Lees verder om te ontdekken wat je moet doen om kans te maken!

Het festival ontstond begin jaren tachtig op initiatief van lokale recreanten en de Chirojongens van Weerde. In samenwerking met vrijwilligers bieden zij een betaalbare festivalervaring en een goedgevulde line-up met merkwaardige artiesten. Zo komen de gebroeders Wauters er op donderdag de veertigste verjaardag van Clouseau vieren. De kindernamiddag op vrijdag wordt afgesloten met een kinderfuif, waarna het Stan Van Samang en Discobaar A Moeder zijn die als headliners de affiche kleuren. Op dag drie barst het feest dan echt los met dj-sets van onder andere Arthur Lewis en Used, en ook Studio Brussel-presentatrice Flo Windey zal samen met Skyve de bassen doen dreunen. Onder andere Jazz BrakPrins S. en De Geit en tal van andere acts vervolledigen de line-up. Ongetwijfeld iets om naar uit te kijken dus!

Datzelfde geld voor het bier, dat opnieuw rijkelijk zal vloeien. Net als bij vorige edities zal je opnieuw de keuze kunnen maken tussen ruim vijfentwintig soorten. De mogelijkheden op de bierkaart van dit jaar doen ons al het water in de mond lopen; Mort Subite, La Chouffe, Tripel Karmeliet, Vedett, Maes, maar ook tal van minder bekendere biertjes zullen de tap uitstromen.

Dan komt nu de hamvraag: hoe doe je mee aan de wedstrijd? Je kan 1 duoticket voor zaterdag winnen door Weerdse Bierfeesten op Instagram en Facebook alsook onze Facebook en/of Instagram te volgen en ons daarvan een bewijs in de vorm van een screenshot te bezorgen via wedstrijd@dansendeberen.be. Veel succes!

Related posts
FestivalnieuwsMuzieknieuwtjes

Andromedik, Becky Hill, Wunderhorse, Channel Tres en meer naar Pukkelpop 2024

De paasvakantie is net voorbij, dus is ook de zomervakantie niet meer veraf. Hoewel de festivalzomer van 2024 nog moet losbarsten, belooft…
Nieuwe singlesOude Bekenden

Nieuwe single Used - "Psycho" (feat. Idle Days)

Wie met een of twee benen in de drum-‘n-bassscene staat – zij het als fan, zij het professioneel – weet dat Used…
FestivalnieuwsMuzieknieuwtjes

Suikerrock vult affiche aan met Faithless, Brihang, Froukje, Royel Otis en meer!

Je zou het misschien niet zeggen als je aan het raam kijkt, maar het festivalseizoen begint nu echt wel heel nadrukkelijk op…

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.