Nieuwe singlesOude Bekenden

Nieuwe single Isaac Roux – “The Right Place”

© CPU – Jan Van Hecke

Onder de vleugels van Mayway Records, waar ook bands als The Haunted Youth en DIRK. thuis zijn, bloeit Isaac Roux open. Het is geen verrassing dat de jonge muzikant daar zijn plek heeft gevonden. Met eerdere releases zoals “Autumn Love” en “White Rose” bewijst hij zijn vermogen om het soort indiefolk te creëren dat diep raakt dankzij zijn pracht en praal. We zullen ongetwijfeld nog veel meer horen van hem!

Isaac Roux verrast met zijn nieuwste single “The Right Place”, die zonder twijfel zijn meest opzwepende track tot nu toe is. Met een meeslepende melodie en een refrein dat zich meteen in je hoofd nestelt, heeft Louis De Roo een echt pareltje afgeleverd. De songteksten stralen een herfstige sfeer uit en vullen perfect de atmosfeer van het nummer aan, waardoor het een instant feel-good song wordt. “The Right Place” heeft een betoverende klank die zelfs de koude buitenlucht een beetje warmer doet voelen.

In eigen land zijn de tickets voor zijn clubtour in maart en begin april bijna uitverkocht. Isaac Roux staat op 9 maart in de 4AD in Diksmuide, op 13 maart in Trix in Antwerpen, op 15 maart in N9 in Eeklo en op 29 maart in Het Depot in Leuven. Wie naar Rock Werchter gaat, kan hem 7 juli zien in The Barn. De debuutplaat komt er aan in november.

Facebook / Instagram

Beluister de singles van de week op onze Spotify.

Related posts
AlbumsFeatured albumsRecensies

Iron & Wine - Light Verse (★★★★): Van de koffiebar naar een zonnig terras

Schenk de lattes maar uit en steek de kandelaars aan: Iron & Wine is terug met een gloednieuw album vol sprankelende indiefolk….
FeaturesWedstrijden

Win tickets voor DIRK. of Melts in Cactus Muziekcentrum!

Gratis een concert meepikken? Dat kan! Met dank aan Cactus Muziekcentrum in Brugge mogen we opnieuw enkele tickets verloten voor twee van…
LiveRecensies

Isaac Roux @ Het Depot (Foyer): Heerlijk ingetogen

In de foyer van Het Depot speelde gisteren Isaac Roux zijn laatste clubshow alvorens op tour te vertrekken met Dotan en Portland….

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.