Nieuwe singlesOntdekkingen van "Den Beir"

Nieuwe single Oriana Ikomo – “IMMA PLEASER”

Als laureaat van Sound Track 2023 is Oriana Ikomo een naam om dit jaar in de gaten te houden. Twee jaar geleden bracht ze met THE LOVE I HAD haar debuutplaat uit, waarop ze jazz en r&b mengde, en dit jaar verschijnt er een nieuwe ep. Deze zal de titel THE HEALING dragen en daar krijgen we vandaag al “IMMA PLEASER” van te horen.

Op zich ligt “IMMA PLEASER” in lijn met wat we al eerder hoorden van Oriana Ikomo: een zwoel, bijna dansbaar ritme, aangevuld door een piano en haar stem eerder op de achtergrond. Ikomo weeft naadloos genres aan elkaar, waardoor ze zowel een rustig gevoel uitstraalt en onze heupen doet bewegen. Het nummer draagt een belangrijke en persoonlijke boodschap met zich mee, want Oriana Ikomo wil gehoord en begrepen worden, zonder dat iemand over haar heenloopt. Dat haar stem dan soms naar de achtergrond zakt en op andere momenten juist uitdrukkelijk naar voren schiet, zoals tijdens het refrein, sluit perfect aan bij deze boodschap. Zichzelf als persoon en artiest uitdrukken doet Oriana Ikomo met “IMMA PLEASER” met gemak en zo legt ze de verwachtingen alvast hoog voor THE HEALING.

THE HEALING verschijnt op 22 maart.

Facebook / Instagram / TikTok

Beluister de singles van de week op onze Spotify.

Related posts
Nieuwe singlesOude Bekenden

Nieuwe single Oriana Ikomo & Mavee - "DIVINE NRG"

Oriana Ikomo laat haar warme stem glijden over een mix van neo-soul, jazz en r&b. Haar eerlijke en zachte muziek kwam tot…
InstagramLiveRecensies

Sound Track 2023: Finale Brussel @ Ancienne Belgique (Brussel)

Na een reeks voorrondes langsheen jeugdhuizen in Oudergem, Jette, Sint-Agatha-Berchem en Laken was het gisteren tijd voor de ontknoping van de Brusselse…
Muzieknieuwtjes

Dit zijn de winnaars van Sound Track 2023!

Overal in Vlaanderen vonden zaterdagavond de finales van de derde editie van het kansenparcours Sound Track plaats. In de Genkse C-Mine, het…

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.