Nieuwe singlesOude Bekenden

Nieuwe single Etta Marcus – “Girls That Play”

Nog maar tweeëntwintig is ze, de Londonse singer-songwriter Etta Marcus, maar ze prijkte deze zomer al mooi op de affiche van Lana Del Reys passage op BST Hyde Park. Het benadrukt nog maar eens hoe snel het de afgelopen jaren is gegaan voor de zangeres. Twee jaar geleden bracht ze haar ep View from the Bridge nog in eigen beheer uit, maar inmiddels staat ze al onder contract bij het grote Polydor.

Op haar nieuwe single, “Girls That Play”, doet de Engelse wat we van haar gewoon zijn, namelijk begeesterend zingen op een dromerige instrumentatie, die deze keer wat drukker is. De haast shoegaze-achtige gitaren, die af en toe in overdrive gaan, en de steeds onderhoudende drums zorgen ervoor dat het instrumentaal telkens interessant blijft. Helaas probeert het refrein zich net wat te veel tot een mantra te ontpoppen, zonder dat het echt weet aan te slaan, wat een klein smetje op het blazoen vormt. “Girls That Play” is een aangename single, maar springt niet uit in het nog kleine repertoire van Etta Marcus.

Facebook / Instagram / Twitter

Beluister de singles van de week op onze Spotify.

450 posts

About author
Ik moet dagelijks 'ok boomer' aanhoren
Articles
Related posts
Nieuwe singlesOntdekkingen van "Den Beir"

Nieuwe single Etta Marcus - "Nosebleed"

Het leven als een muzikante is voor de 21-jarige Etta Marcus dit jaar helemaal veranderd. De afgelopen projecten zoals de ep View…

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.