Nieuwe singlesOntdekkingen van "Den Beir"

Nieuwe single Etta Marcus – “Nosebleed”

Nieuwe singlesOntdekkingen van "Den Beir"

Nieuwe single Etta Marcus – “Nosebleed”

Het leven als een muzikante is voor de 21-jarige Etta Marcus dit jaar helemaal veranderd. De afgelopen projecten zoals de ep View from the Bridge bracht ze nog onder eigen beheer uit, maar sinds deze zomer is ze getekend bij het grote label Polydor dat veel potentieel hoort in de muziek van de jonge zangeres. Met de single “Crown” kroonde ze zichzelf tot toekomstige indiepopprinses en die kroon lijkt ze ook op haar nieuwe single niet te willen afgeven.

Het spiksplinternieuwe “Nosebleed” is ontstaan in samenwerking met Josh Scarbrow en Matt Maltese, die haar hielpen om haar muzikale universum verder uit te diepen. Een weemoedige energie overmant ons vanaf de eerste strofe en neemt alleen maar toe naarmate het nummer vordert. “Nosebleed” breekt op het einde mooi open en wordt door steeds meer instrumenten verrijkt, waardoor de sound ook steeds voller en pakkender klinkt.

Facebook / Instagram / Twitter

Ontdek nog meer muziek op onze Spotify!

1858 posts

About author
aka fantom
Articles
Related posts
Nieuwe singlesOude Bekenden

Nieuwe single Etta Marcus - "Girls That Play"

Nog maar tweeëntwintig is ze, de Londonse singer-songwriter Etta Marcus, maar ze prijkte deze zomer al mooi op de affiche van Lana…

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.