Nieuwe singlesOude Bekenden

Nieuwe single Channel Tres – “Walked In The Room”

© CPU – Joost Van Hoey

Mister Sexy Black Timerblake is hier weer. Zijn laatste ep Real Cultural Shit was daar een uitstekend voorbeeld van en dit mochten we ook in levende lijve ervaren op zijn extatische shows in de Botanique en CORE Festival. De Amerikaanse rapper-zanger weet ons keer op keer te verleiden met zijn zwoele vocals en laat ons vervolgens liters zweten op de dansvloer door de even sexy en funky beats die hem vergezellen. Na een romantische samenwerking met Jungle en elektronische r&b-vermenging met KAYTRANADA krijgen we nu ook een nieuwe single van de man zelf te horen.

“Walked In The Room” past helemaal in het verlengde van wat we van Channel Tres ondertussen gewoon zijn. Lyrics die lichtjes pocherig overkomen, maar met genoeg sass en swag dat je vlijtig meedoet en je zelf helemaal ‘channelled’ als de man zelf. Zomerse beats met een onderliggende piano bieden het muzikale element van het nummer en doen ons al verlangen naar feestjes in zowel hete clubs als zonovergoten rooftopbars. We moeten wel toegeven dat de nieuwste van Channel Tres niet echt vernieuwend is, maar bij hem staan we het toe door de vrolijke gemoedstoestand die je ervan krijgt. Hij heeft duidelijk zijn formule gevonden en houdt hier stevig aan vast. “Walked In The Room” laat ons smachten naar de zomer en Channel Tres zorgt maar al te graag voor die soundtrack.

Facebook / Instagram / Website

Beluister de singles van de week op onze Spotify.

149 posts

About author
Bitter stadswijf
Articles
Related posts
FestivalnieuwsMuzieknieuwtjes

Andromedik, Becky Hill, Wunderhorse, Channel Tres en meer naar Pukkelpop 2024

De paasvakantie is net voorbij, dus is ook de zomervakantie niet meer veraf. Hoewel de festivalzomer van 2024 nog moet losbarsten, belooft…
AlbumsFeatured albumsRecensies

Jungle - Volcano (★★★): Same old lava

Waar Jungle in zijn begindagen baadde in mysterie, straalt de band rond Tom McFarland en Josh Lloyd nu vooral muzikale zonnestraaltjes uit….
Nieuwe singlesOude Bekenden

Nieuwe single Jungle - "I've Been In Love" (feat. Channel Tres)

Nu de temperaturen al enige tijd ongekende hoogtes verkennen, zorgt muziek vaker wel dan niet voor de nodige afkoeling. Een band die…

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.