FestivalnieuwsMuzieknieuwtjes

Les Nuits Botanique maakt meer dan 50 namen bekend met o.a. Lewis Ofman, This Is The Kit en Joanna

© CPU – Nathan Dobbelaere

Onze vaste afspraak in de Brusselse Botanique voor Les Nuits staat al een tijdje te blinken in de agenda voor 2024, want naar jaarlijkse gewoonte vist de concertzaal weer heel wat muzikaal talent op om hun festival in te kleuren. De titel spannendste lentefestival van het land mogen ze dan ook al ruime tijd met trots dragen. Vandaag worden meer dan 50 namen bekendgemaakt en leren we dat er naast de vier welbekende podia ook het een en ander te doen zal zijn in de Hallen van Schaarbeek. Naast eerder aangekondigde shows van Yard Act, The Paper Kites en Mount Kimbie, zullen onder meer Lewis OfManJeshi, Lala &ce en Joanna van de partij zijn. Van eigen bodem kunnen we frisse pop verwachten van onder meer Doria D, Marvett en Coline Blf, terwijl Bambii, Susobrino en Raql de Garden Party van de nodige deuntjes voorzien. Op 27 april staat Bota By Night gepland en zal de Botanique zijn deuren dus pas in de vroege uurtjes sluiten. Onderaan een overzicht van alle namen voor Les Nuits Botanique tot op heden.

Les Nuits Botanique vindt plaats van 24 april t.e.m. 5 mei 2024 in de zalen van de Brusselse Botanique. Voor meer info en tickets kan je terecht op hun website.

Ontdek hier de volledige line-up:

Absolem – Andy 4000 – ANGILINAZULI – Antoine Flipo – Bambii – Clipping. – Coline Blf – Dora Morelenbaum – Doria D – ELOI – Ferdi – Finn Foxell – Florentino –  Folly Group – Françoiz Breut – Gabrielle Verleyen – Garance Midi – Gaye Su Akyol – Ichon –  Irène Dresel – Isha x Limsa – Jacques – Jamila Woods – Jeshi – Jewel Usain – Joanna – Johanna Warren – John Glacier – Keiji Haino – Lala &ce – Lauren Auder – Le Cri Du Caire – Lewis Ofman – Louis Culture – Malo – Marvett – Mag10 – MJ Nebreda – Morgan – Mount Kimbie – Raphaël S’Améliore – Raql – Sam Amidon – Scarlett O’Hanna – Solann – Strawberry Guy – Susobrino – Thantifaxath – The Paper Kites – This Is The Kit – Timber Timbre – Togo All Stars – Yard Act – Yvnnis

622 posts

About author
Dansende Beer met een hart voor Scandinavische popmuziek, sad girl music (lees: Phoebe Bridgers) en Franstalige dingen.
Articles
Related posts
Festivalnieuws

Les Nuits Botanique kondigt speciale festivaldag aan met o.a. Bar Italia, Beak> en Lambrini Girls

Eind april en begin mei staat in de Botanique weer alles in het teken van hun immers succesvolle tuinfeest deluxe genaamd Les…
LiveRecensies

Imperial Triumphant & Neptunian Maximalism @ Les Nuits Botanique (Rotonde): Experimentele double bill

Gisterenavond werden de botanische tuinen te Brussel voor een laatste keer ingezet als festivaldecor. Elf dagen lang stonden alle binnenzalen en een…
LiveRecensies

Anna B Savage, deathcrash en Kathryn Joseph @ Les Nuits Botanique: Liever te dik in de kist dan een feestje gemist

Voor de laatste zaterdag van Les Nuits Botanique werd nog eens alles uit de kast gehaald door de Brusselse zaal. Alle zalen…

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.