Nieuwe singlesOude Bekenden

Nieuwe single Tate McRae – “Exes”

© CPU – Toon Miermans

Met “you broke me first” had de Canadese Tate McRae haar eerste wereldwijde hit te pakken en sindsdien staan de sterren haar gunstig gesteld. Met meer dan 49 miljoen maandelijkse luisteraars op Spotify alleen heeft ze de jongste jaren een stevige schare fans rond zich verzameld. Dat uit zich vooral op het uiterst populaire platform TikTok, waar we de laatste weken al een stukje van haar nieuwe single konden horen. Nadat “greedy” inmiddels niet meer uit de hitlijsten weg te denken is, krijgen we met “exes” alvast een nieuwe single te horen van wellicht een nieuw album dat volgend jaar verschijnt.

Zoals het hoort anno 2023 neemt Tate McRae geen lange aanloop op “exes” vooraleer we een catchy refrein te horen krijgen. Wie af en toe wat tijd op TikTok doorbrengt, zal wellicht al snel kunnen meezingen en laat net dat de kracht van de song zijn. We krijgen namelijk niks te horen dat we nog nooit eerder hoorden, maar McRae doet het allemaal wel met een zekere coolness waardoor we helemaal meegaan in haar verhaal. Af en toe schakelt de zang een paar versnellingen hoger, waardoor de Canadese ietwat stoerder overkomt terwijl ze over haar exen zingt en hoe deze hun beloftes niet kunnen nakomen. Al na de eerste luisterbeurt blijft “exes” in ons hoofd hangen en het zou ons dan ook niet verbazen mocht Tate McRae een volgende hitsingle op haar naam kunnen schrijven met deze nieuwe creatie.

Tate McRae staat op 30 april in de Lotto Arena.

Facebook / Instagram / Website

Beluister de singles van de week op onze Spotify.

594 posts

About author
Dansende Beer met een hart voor Scandinavische popmuziek, sad girl music (lees: Phoebe Bridgers) en Franstalige dingen.
Articles
Related posts
Nieuwe singlesOude Bekenden

Nieuwe single Tate McRae - "greedy"

De Canadese zangeres Tate McRae mag je rekenen tot het rijtje artiesten met wereldhits die op het randje staan om een absolute…
Nieuwe singlesOude Bekenden

Nieuwe single Tate McRae - "uh oh"

Tieneridolen zijn er anno 2022 in overvloed en met een social mediaplatform als TikTok, nemen ze ook nog eens exponentieel toe. Het…
Nieuwe singlesOntdekkingen van "Den Beir"

Nieuwe single Alexa Cappelli - "Temporary"

Muziek brengt mensen over heel de wereld samen en dat is net hetgeen wat de jonge zangeres Alexa Cappelli zo inspireert om…

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.