Nieuwe singlesOude Bekenden

Nieuwe single Berre – “Happier”

© CPU – Mathias Verschueren

We kennen hem niet persoonlijk, maar we zouden wel durven stellen dat afgelopen week een spannende was voor Berre Vandenbussche. Zo kondigde hij eergisteren aan dat hij in het voorjaar van 2024 in de Ancienne Belgique staat, en om dat te vieren volgt er vandaag ook meteen een nieuw nummer. “Happier” is de opvolger van hitsingles “Kissing Strangers” en “Thrill Of It All“, waarmee hij recentelijk nog zowat elk festivalpodium kleurde. Het ziet er met andere woorden naar uit dat de ster van de jongeman uit Schepdaal nog altijd rijzende is, want ook deze nieuwste creatie lijkt de hype levende te houden. Je zou zelfs haast vergeten dat hij zijn populariteit aan TikTok te danken heeft.

Voor “Happier” trekt Berre meer dan ooit de popkaart; iets wat er meteen ook voor zorgt dat hij meer is dan het Vlaamse equivalent van pakweg Lewis Capaldi. Zo is het een uptempo beat die de sfeer zet, terwijl de jongeman zelf vooral in de refreinen zijn ding kan doen. Met een paar uithalen zet hij zijn ondertussen herkenbare stemgeluid nog eens in de kijker, maar zorgt hij er tegelijk ook voor dat het geheel erg makkelijk blijft hangen. Met nog een break tegen het einde, om dan nog een laatste keer ietsje meer gitaargedreven door te knallen, werd “Happier” een erg toegankelijke popsong, die het ongetwijfeld goed zal doen op de commerciële radiozender. De volgende stap in het succesverhaal van Berre lijkt bij deze een feit.

Berre staat op 24 april in de Ancienne Belgique en op 25 april in de Melkweg.

Facebook / Instagram / TikTok

Beluister de singles van de week op onze Spotify.

1971 posts

About author
't is oke.
Articles
Related posts
Nieuwe singlesOude Bekenden

Nieuwe single YUNGBLUD - "Happier" (feat. Oli Sykes)

Er gaat geen jaar voorbij waarin YUNGBLUD niet van zich laat horen. Zo stond de energieke Brit eerder dit jaar nog te…
InstagramLiveRecensies

Suikerrock 2023 (Festivaldag 2): Plonzen in de regen

Dat het Tiense stadsfestival Suikerrock ooit op de rand van de afschaffing stond, zou niemand vandaag nog kunnen denken wanneer je het…
InstagramLiveRecensies

Moen Feest (Festivaldag 2): To the Moen and back

In het West-Vlaams betekent ‘moen’ zoveel als moeten. Het is toevallig ook de naam van een landelijk dorpje dat zich meer en…

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.