Nieuwe singlesOude Bekenden

Nieuwe single Berre – “Thrill Of It All”

© CPU – Sam De Boeck

De invloed van het immer populaire TikTok op het muzieklandschap valt vandaag de dag allesbehalve te ontkennen. De populariteitsinjectie die de filmpjesapp sommige artiesten toedient, is met regelmaat ongezien. Soms zelfs binnen onze eigenste landsgrenzen, want Berre Vandenbussche heeft zelfs nagenoeg zijn hele carrière te danken aan covers die hij op sociale media postte. Miljoenen views en een contract bij Universal Music Belgium later mag de jongeman zich stilletjesaan een vaste waarde in de nationale muziekindustrie beginnen noemen, getuige ook het succes van zijn laatste single “Better Off Alone“. Dat nummer krijgt nu gezelschap van “Thrill Of It All”, en het ziet ernaar uit dat ook die song in de hitlijsten zal kamperen.

De vergelijking met pakweg Lewis Capaldi geldt namelijk ook vandaag weer, waardoor de nieuwste creatie van Berre meteen ook heel erg herkenbaar aanvoelt. Met niet meer dan een gitaar en wat strakke percussie als begeleiding weet de jongeman alle aandacht naar zijn stemgeluid te trekken en laat dat nu ook meteen de sterkte van “Thrill Of It All” zijn. Met donkere, ietwat spannende strofes die opbouwen naar grootse refreinen zorgt hij ervoor dat we de single al binnen de kortste keren kunnen meeneuriën, waardoor het ernaar uitziet dat we deze “Thrill Of It All” de komende maanden nog verschillende keren op eender welke radiozender zullen terughoren.

Berre staat op 31 maart in de AB Club, op 7 april in Café Café in Hasselt en op 10 april in Kavka Oudaan te Antwerpen.

Facebook / Instagram / TikTok

Beluister de singles van de week op onze Spotify.

1755 posts

About author
't is oke.
Articles
Related posts
Nieuwe singlesOude Bekenden

Nieuwe single Berre - "Better Off Alone"

Soms kan het snel gaan in de muziekwereld, vraag dat maar aan Berre Vandenbussche. De jongeman uit Schepdaal zit nog maar net…
FestivalnieuwsMuzieknieuwtjes

Crammerock maakt affiche compleet met Bazart, Equal Idiots, Flip Kowlier en meer!

We zitten ondertussen alweer halfweg de festivalzomer van 2022, dus is het een soort traditie geworden dat het uitkijken naar Crammerock kan…

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.