Nieuwe singlesOude Bekenden

Nieuwe single almost monday – “sweet feelings”

Al acht jaar maken de vrienden van almost monday muziek. Dawson Daugherty, Cole Clisby en Luke Fabry leerden elkaar kennen in het middelbaar en dat leverde hen naast een mooie vriendschap ook heel leuke muziek op. Ondertussen bracht het trio al twee ep’s uit en stonden ze op Lollapalooza, maar op een debuutplaat is het nog altijd wachten. Fans zullen nog even geduldig moeten zijn, want nieuws daarover is er nog steeds niet, al sussen ze die wachttijd wel weer met een nieuwe single.

De laatste tijd lijkt almost monday om te schakelen naar een steviger en sneller geluid. Zo liet “only wanna dance” bijvoorbeeld onze benen spontaan dansen. Met “sweet feelings” draaien ze dat tempo een beetje terug. We horen nog steeds een aangenaam ritme met gitaren en drums, maar ze trekken ons deze keer niet naar de dansvloer. Wel zorgen ze weer voor dat aanstekelijke, zomerse gevoel en even lijkt het alsof we aan het strand zitten. “sweet feelings” is een aangename single die ons de koude temperaturen even doet vergeten, al voelt het wel als een afzwakking in vergelijking met wat we eerder te horen kregen.

Facebook / Instagram / Twitter (X) / Website

Beluister de singles van de week op onze Spotify.

Related posts
AlbumsRecensies

JOHAN - The Great Vacation (★★★★): Na elke draaibeurt beter

Bij de platenmaatschappij van de Nederlandse band JOHAN werd diep gezucht als we vroegen naar de voortgang van een nieuw album. Daar…
2023FeaturesInstagramUitgelicht

De 101 beste singles van 2023

Voordat we het nieuwe jaar ingaan, hebben we nog enkele eindejaarslijstjes voor te stellen. Nadat we al de beste albums, ep’s, debuten…
Nieuwe singlesOude Bekenden

Nieuwe single Hovvdy - "Portrait"

Nadat billboard for my feelings vorig jaar verscheen, bleef het even stil rond Hovvdy. Tot vorige maand: toen liet het Amerikaanse duo…

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.