Nieuwe singlesOude Bekenden

Nieuwe single almost monday – “only wanna dance”

Nieuwe singlesOude Bekenden

Nieuwe single almost monday – “only wanna dance”

De drie high school vrienden uit San Diego weten al langer hoe ze hun publiek kunnen laten dansen, maar met deze single zetten ze nog een stapje verder. De muziek van almost monday kenmerkt zich door catchy gitaarriffs en aanstekelijke drums, en ze staan bekend om hun energieke live-optredens. Dat dit hen geen windeieren heeft gelegd, bewijst de teller die ondertussen op 140 miljoen streams afklokt. Dawson Daugherty, Luke Fabry en Cole Clisby zijn allesbehalve onder de indruk, en timmeren rustig verder aan hun weg.

almost monday heeft met hun nieuwe single “only wanna dance” een vrolijke en opzwepende track afgeleverd. Het nummer heeft een snelle drumbeat en hun herkenbare gitaarriffs, die het geheel tot een aanstekelijke en dansbare song maken. De bijhorende video sluit perfect aan bij de energie van de song en toont het speelse en relaxte karakter van de band. Het is duidelijk dat almost monday met “only wanna dance” een nieuw geluid laat horen dat niet alleen leuk is om naar te luisteren, maar ook om op te dansen.

Het nieuwe album van de band wordt verwacht in het najaar van 2023 en we kunnen niet wachten om te horen wat ze nog meer voor ons in petto hebben. De oceaan hebben ze nog niet overgestoken, maar hun tour doorheen Amerika liet in elke stad het bordje ‘uitverkocht’ aan de deur hangen. Onnodig om te zeggen dat we nog veel lekkers mogen verwachten van almost monday.

Facebook / Instagram

https://open.spotify.com/track/5unvfecPlWyn1NkFpf5YvA?si=6879bfe7928f492d

Beluister de singles van de week op onze Spotify.

Related posts
2023FeaturesInstagramUitgelicht

De 101 beste singles van 2023

Voordat we het nieuwe jaar ingaan, hebben we nog enkele eindejaarslijstjes voor te stellen. Nadat we al de beste albums, ep’s, debuten…
Nieuwe singlesOude Bekenden

Nieuwe single almost monday - "sweet feelings"

Al acht jaar maken de vrienden van almost monday muziek. Dawson Daugherty, Cole Clisby en Luke Fabry leerden elkaar kennen in het…
Nieuwe singlesOntdekkingen van "Den Beir"

Nieuwe single almost monday - "cough drops"

Toen Dawson Daugherty, Cole Clisby en Luke Fabry samen muziek wilden maken, hadden ze de naam The Mondays gekozen. Helaas voor hen…

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.