Nieuwe singlesOude Bekenden

Nieuwe single Martha Da’ro – “Mr Fear”

© CPU – Bert Savels

Ze was een tijdje van de radar verdwenen, maar sinds kort staat Martha Da’ro er weer. En meteen ook meer dan ooit tevoren, want naast het muzikale vertoeft de Brusselse met Angolese roots ook op het witte doek. Zo speelt ze namelijk mee in het nieuwe seizoen van de Netflix-serie Lupin; best wel straf. Het komt de zangeres vanzelfsprekend mooi uit, want ze is recent dus ook op muzikaal vlak terug aan het oppervlak komen drijven met nieuwe muziek. “Perfection” en “Fast Life” waren zo de eerste stapjes in de richting van een eerste album, het nieuwe “Mr Fear” zet die veelbelovende lijn nu nog wat meer in de verf.

Precieze details rond dat debuut zijn er vooralsnog nog altijd niet, maar dat het een gevarieerde plaat zal worden, wordt vandaag nog maar wat duidelijker. Met een dikke drie minuten op de klok werd “Mr Fear” namelijk een mix van een meespelend geheel met een melancholische toets en een groovy nummer met een ruw randje. Twee beschrijvingen die nogal ver uit elkaar liggen, maar Martha Da’ro slaagt er toch in om ze hand in hand te laten gaan. Dat zorgt voor een interessante single die een zeker gevoel van warme melancholie in ons hart losmaakt. Dat het muzikale gevoel daarbij volledig losstaat van het tekstuele – het nummer gaat over onzekerheden en angsten – maakt het eigenlijk des te cooler.

Facebook / Instagram

Beluister de singles van de week op onze Spotify.

2049 posts

About author
't is oke.
Articles
Related posts
InstagramLiveRecensies

Martha Da’ro @ Ancienne Belgique (AB Club): De perfectie loslaten

De rijzende ster die Martha Da’ro een paar jaar geleden was, verdween na de release van haar debuut-ep Cheap Wine & Paris…
Nieuwe singlesOude Bekenden

Nieuwe single Tuff Guac - "Mr. Fear"

Voor een pessimist was 2020 het jaar van een akelig virus. Voor een optimist was het echter het jaar waarin Tuff Guac…
2023FeaturesInstagramUitgelicht

De 30 beste Belgische singles van 2023

Nadat we enkele weken terug al de twintig beste Belgische albums aan je voorstelden, wordt het tijd om ook de dertig beste…

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.