Nieuwe singlesOude Bekenden

Nieuwe single Martha Da’ro – “Fast Life”

© CPU – Bert Savels

Het is nog geen week geleden sinds Martha Da’ro haar nieuwe hoofdstuk op gang trapte, maar daar is de zangeres alweer met nieuwe muziek. Nu ja, heel erg verrassend is dat op zich niet, daar “Perfection” slechts een interlude van een minuutje was. Deze “Fast Life” is dan ook de echte eerstesteenlegging van dat verhaal. Eentje dat er drie jaar na het vorige komt, toen Cheap Wine & Paris de Brusselse met Angolese roots op de kaart zette. Dat ze anno 2023 een stuk volwassener en vooral meer vastberaden klinkt, is dan ook een understatement.

De eerste volwaardige single in drie jaar is met andere woorden minstens zo meeslepend als haar muziek in onze herinnering was. Een lofi-beat begeleidt het herkenbare stemgeluid van de zangeres richting refreinen. Daarin slaat de sfeer ietwat om, waardoor ook het tempo de hoogte in gaat. Martha Da’ro kruipt onder je huid door je eerst op je gemak te laten voelen, om je dan op bezwerende wijze mee de dieperik in te trekken. “Fast Life” klinkt dus heel sfeervol en is op die manier een veelbelovend voorsmaakje van wat er nog komen zal.

Facebook / Instagram

 

Beluister de singles van de week op onze Spotify.

2049 posts

About author
't is oke.
Articles
Related posts
InstagramLiveRecensies

Martha Da’ro @ Ancienne Belgique (AB Club): De perfectie loslaten

De rijzende ster die Martha Da’ro een paar jaar geleden was, verdween na de release van haar debuut-ep Cheap Wine & Paris…
2023FeaturesInstagramUitgelicht

De 30 beste Belgische singles van 2023

Nadat we enkele weken terug al de twintig beste Belgische albums aan je voorstelden, wordt het tijd om ook de dertig beste…
Nieuwe singlesOude Bekenden

Nieuwe single Martha Da'ro - "Mr Fear"

Ze was een tijdje van de radar verdwenen, maar sinds kort staat Martha Da’ro er weer. En meteen ook meer dan ooit…

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.