Nieuwe singlesOude Bekenden

Nieuwe single Martha Da’ro – “Perfection”

© CPU – Bert Savels

Ongeveer drie jaar geleden was ze een van de grootste opkomende talenten uit het Belgische muzieklandschap, maar sinds de release van haar debuut-ep Cheap Wine & Paris is Martha Da’ro een beetje van de radar verdwenen. De omstandigheden zaten, met het coronavirus in het achterhoofd houdend, ook niet bepaald mee en af en toe verscheen er wel een samenwerking, maar het was over het algemeen toch vooral uitkijken naar een volgend hoofdstuk. Dat lijkt nu eindelijk van start te gaan met een eerste streepje nieuwe solomuziek in drie jaar. “Perfection” is echter ‘slechts’ een interlude, maar die weet wel meteen te overtuigen.

Doordat die nieuwste creatie een interlude is, haalt ze de kaap van de minuut niet eens. Over een echte single kunnen we dus niet meteen spreken, maar “Perfection” klinkt op zich wel heel cool. Het nummer hangt aan elkaar met een begeesterende beat die je trommelvliezen doet trillen, al is het vanzelfsprekend Martha Da’ro’s stem die de hoofdrol speelt. ‘What do they want’ blijft herhaaldelijk je gehoorkanalen hypnotiseren, om je zo warm te maken voor wat komen zal. Wat dat precies zal zijn, blijft vooralsnog een geheim. Dat er echter veel meer zit aan te komen van de Brusselse, lijkt bij deze een feit.

Facebook / Instagram

Beluister de singles van de week op onze Spotify.

1969 posts

About author
't is oke.
Articles
Related posts
Nieuwe singlesOude Bekenden

Nieuwe single Martha Da'ro - "Mr Fear"

Ze was een tijdje van de radar verdwenen, maar sinds kort staat Martha Da’ro er weer. En meteen ook meer dan ooit…
Nieuwe singlesOude Bekenden

Nieuwe single Martha Da'ro - "Fast Life"

Het is nog geen week geleden sinds Martha Da’ro haar nieuwe hoofdstuk op gang trapte, maar daar is de zangeres alweer met…
Nieuwe singlesOude Bekenden

Nieuwe single Porcelain id & Martha Da'ro - "Rhythm Machine"

Dat de vijver aan Belgisch talent doorheen de jaren rijkelijk gevuld blijft, mogen ook wij elk jaar weer ondervinden bij het zoeken…

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.