Nieuwe singlesOude Bekenden

Nieuwe single blink-182 – “YOU DON’T KNOW WHAT YOU’VE GOT”

© CPU – Nathan Dobbelaere

Hoe je het ook draait of keert: niemand kan onder de grote terugkeer van blink-182 uit. Sinds Tom DeLonge zijn kompanen vorig jaar terug vervoegde, is er van ‘een nostalgiehype’ zelfs nog maar weinig sprake – hoewel het natuurlijk nog altijd een beetje meespeelt bij het huidige succes. Binnen enkele dagen ligt er in het verlegde daarvan zelfs een gloednieuwe plaat in de winkelrekken; eentje die een tot de nok gevuld Sportpaleis enkele weken geleden al aan den lijve mocht ondervinden. Een baanbrekend geluid zal ONE MORE TIME… weliswaar niet met zich meebrengen, maar aan de hand van pakweg een single als “ONE MORE TIME” werd wel duidelijk dat de heren nog altijd iets te vertellen hebben.

We kregen ondertussen al een hele reeks voorsmaakjes te horen, dus deze zesde single “YOU DON’T KNOW WHAT YOU’VE GOT” kan er nog wel bij. Die nieuwste creatie ligt in hetzelfde laantje als de vertrouwde blink-182-sound, al horen we langs de andere kant opnieuw een hedendaagse poppunktwist. Opbouwende strofes leiden namelijk naar een groots en euforisch refrein, waarin meescanderen de boodschap is. Dat de teksten bij deze single nogal voor de hand liggend en ietwat cliché klinken, hoort vanzelfsprekend bij die stereotype poppunkgedachte. blink-182 blaast ons met andere woorden niet omver met “YOU DON’T KNOW WHAT YOU’VE GOT”, maar heeft er wel een opnieuw een plezante song bij.

ONE MORE TIME… verschijnt aanstaande vrijdag, 20 oktober.

Facebook / Instagram / Twitter (X) / Website

Ontdek nog meer nieuwe muziek op onze Spotify.

2125 posts

About author
't is oke.
Articles
Related posts
2023FeaturesInstagramUitgelicht

De 101 beste singles van 2023

Voordat we het nieuwe jaar ingaan, hebben we nog enkele eindejaarslijstjes voor te stellen. Nadat we al de beste albums, ep’s, debuten…
LiveRecensies

When We Were Young 2023 Las Vegas: Voor altijd jong

When We Were Young lijkt bijna op een bijeenkomst van de Verenigde Naties, maar dan voor poppunkbands; alle invloedrijke grootheden zijn vertegenwoordigd….
AlbumsFeatured albumsRecensies

blink-182 - ONE MORE TIME... (★★★½): Een vos verliest zijn haren, maar niet zijn streken

Dat blink-182 terugkwam in de oude bezetting, was een van dé muzikale nieuwtjes van 2022. Single “EDGING” beklonk de wederopstanding van de…

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.