Nieuwe singlesOntdekkingen van "Den Beir"

Nieuwe single David Kushner – “Dead Man”

Wie nog nooit eerder van David Kushner hoorde, heeft de afgelopen maanden hoogstwaarschijnlijk zijn radio niet aangezet. Na veel succes op TikTok scoorde Kushner met zijn single “Daylight” een grote radiohit die bijna onmogelijk te ontwijken was. De jonge Amerikaan brengt pas muziek uit sinds 2022 en wist met amper één ep al miljoenen fans bijeen te sprokkelen. Ook live bewees hij al meerdere malen dat hij klaar is voor groter succes. Momenteel is Kushner bezig met zijn eigen headline tour, maar eerder zagen we hem ook al in het voorprogramma van Dean Lewis. Tussen al dat touren door vindt David gelukkig ook nog tijd om nummers uit te brengen en zo krijgen we vandaag de nieuwe “Dead Man” te horen.

Bij zijn eerder uitgebrachte singles konden we al snel opmerken dat één van Kushners sterkste kanten zijn stem is en ook dit keer wordt dat al gauw weer bewezen. Het instrumentele gedeelte van het nummer blijft net voldoende op de achtergrond zodat zijn vocalen telkens alle aandacht krijgen. Hij gaat van laag naar hoog, van zacht naar krachtig en van breekbaar naar zelfzeker. In combinatie met het meeslepende tempo van het nummer zorgt dit voor de perfecte donkere sfeer bij de betekenis van het nummer. “Dead Man” gaat namelijk over de persoonlijke ‘stille oorlog’ die iedereen moet doorstaan en waarover niet gesproken kan worden. Het lied duurt meer dan vier minuten maar toch slaagt Kushner erin om ons niet te vervelen. “Dead Man” zou wel weer eens een radiohitje kunnen worden zoals “Daylight”.

Facebook / Instagram / Website

Beluister de singles van de week op onze Spotify.

Related posts
Nieuwe singlesOude Bekenden

Nieuwe single Lost Frequencies & David Kushner - "In My Bones"

Niet lang na de release van zijn nieuwste album All Stand Together bracht Felix De Laet – beter bekend als Lost Frequencies – ons…
Nieuwe singlesOude Bekenden

Nieuwe single Dean Lewis - "Memories"

Dean Lewis is een singer-songwriter die we anno 2024 niet meer mogen onderschatten. Niet alleen in thuisland Australië weet hij met zijn…
Nieuwe singlesOude Bekenden

Nieuwe single David Kushner - "Skind and Bones"

David Kushner was de afgelopen maanden onmogelijk te ontwijken. De jonge Amerikaan scoorde vorig jaar namelijk een reuzehit met zijn single “Daylight”….

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.