Nieuwe singlesOude Bekenden

Nieuwe single Miley Cyrus – “Used To Be Young”

© Noua Unu

Terwijl de klanken van “Flowers” nog in ons gehoor naklinken, betovert Miley ons vandaag met haar nieuwe single “Used To Be Young”, vijf maanden na haar succesvolle album Endless Summer Vacation. De zangeres deelde via haar Instagram een persoonlijke boodschap waarin ze openbaarde dat de teksten van dit nummer bijna twee jaar geleden op papier werden gezet, in een tijd waarin ze het gevoel had dat ze niet begrepen werd. Na een lange periode van zelfreflectie, besloot ze toch om haar perspectief met haar fans te delen.

Miley staat bekend om haar ongefilterde eerlijkheid en rauwe oprechtheid in haar muziek. Opnieuw ontvouwt ze met dit lied haar ziel, schetst ze haar innerlijke groei en de emotionele afstand die ze heeft genomen van haar vroegere zelf. Ze probeert de dualiteit van vreugde en verdriet, die vaak simultaan in haar leven plaatsvindt, op een herkenbare manier aan te kaarten. Het lied begint met zachte tonen, in samenhang met haar karakteristieke “raspy voice” creëert dit een betoverend gevoel. Halverwege het lied ontstaat er meer dynamiek. Als we de lyrics bekijken, dan roept dit voor de grootste fans ongetwijfeld herinneringen op aan de tijd van Hannah Montana, waarbij de songteksten enigszins overeenkomen. Een nostalgische knipoog naar het nummer “You’ll Always Find Your Way Back Home“.

Facebook / Instagram / Website

Beluister de singles van de week op onze Spotify.

Related posts
AlbumsFeatured albumsRecensies

Miley Cyrus - Endless Summer Vacation (★★★): Brave TikTok-pop

Miley Cyrus is al enige tijd een popster met een rock-‘n-rollattitude. Zonder het te linken aan rockmuziek, heeft Cyrus de afgelopen tien…
Nieuwe singlesOude Bekenden

Nieuwe single Miley Cyrus - "Flowers"

Het is een understatement als we zeggen dat Miley Cyrus tot de meest besproken tieneridolen van deze eeuw behoort. Dankzij Hannah Montana…
Nieuwe singlesOntdekkingen van "Den Beir"

Nieuwe single Jax – “Victoria’s Secret”

Jax is de babysit die elk meisje en jongen had moeten hebben toen hij jong was. De 26-jarige Amerikaanse maakte een liedje…

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.