Nieuwe singlesOude Bekenden

Nieuwe single FIZZ – “As Good As It Gets”

© JP Bonino

Onze woorden over het razendsnelle tempo waarmee nieuwe supergroep FIZZ (Orla Gartland, dodie, Greta Isaac en Martin Luke Brown) singles naar buiten gooit, waren nog niet koud of nummer vier ligt alweer op de deurmat. De gebundelde krachten van de jonge Britten zorgden op anderhalve maand tijd met “High In Brighton“, “Hell Of A Ride” en “Close One” al voor heel wat enthousiasme richting hun eerste langspeler The Secret to Life die midden september verschijnt. Vandaag trekt hun nieuwste creatie “As Good As It Gets” die lijn gewoon door.

Met rustig getokkel wordt het nummer geopend, waarna Greta Isaac de zang op zich neemt. Gaandeweg wordt zij ondersteund door backings en rustig opkomende instrumenten, tot het één minuut ver geheel openbarst. Op geslaagde wijze pakken drums en snaren hun moment en wordt de speelsheid van het viertal tot een fijn niveau gebracht, om vervolgens weer tot kalmte te worden bedaard. Isaac laat vocaal horen wat ze in haar mars heeft en al voor de vierde keer horen we vooral één brok plezier onder vier mensen die van muziek hun leven aan het maken zijn. Is this as good as it gets? Wij verwachten van niet.

The Secret to Life verschijnt op 15 september.

Facebook / Instagram / Website

Beluister de singles van de week op onze Spotify.

51 posts

About author
't Is wel fijn muziek te delen. Bij deze.
Articles
Related posts
Nieuwe singlesOude Bekenden

Nieuwe single FIZZ - "You, Me, Lonely"

Normaal gezien zouden we vandaag The Secret to Life, het debuutalbum van de kraakverse supergroep FIZZ, kunnen recenseren, maar daar besliste de…
Nieuwe singlesOude Bekenden

Nieuwe single Orla Gartland - "Kiss Ur Face Forever"

De Ierse singer-songwriter Orla Gartland is dezer dagen druk bezig binnen de nieuwe supergroep FIZZ (o.a. “High In Brighton” en “Hell Of…
Nieuwe singlesOude Bekenden

Nieuwe single FIZZ - "Close One"

Het gaat snel voor de nieuwe supergroep FIZZ, die pas een dikke maand geleden het muzikale levenslicht zag. Sindsdien brachten de Britse…

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.