Nieuwe singlesOntdekkingen van "Den Beir"

Nieuwe single Judith – “Happy For You”

© Nathan Dobbelaere

Er zijn in België heel wat artiesten die het talent hebben om het ook buiten onze landsgrenzen ver te schoppen. De jonge singer-songwriter Judith is daar zonder twijfel een van en heeft met haar debuutsingle meteen een mooie start gemaakt. “me and my big mouth” heeft ondertussen meer dan een miljoen streams verzameld en zorgde er eveneens voor dat we haar als ‘Grote Beer Van Morgen‘ in januari voorstelden met een interview. Daaruit bleek dat er nieuwe muziek zou aankomen en dat is nu ook eindelijk werkelijkheid geworden met een tweede nummer, welk de voorloper van een eerste projectje kan worden met een grote doorbraak in het vizier.

Als winnares van MNM Rising Star vorig jaar was haar debuutsingle al een echte radiohit en het charmante “Happy For You” heeft eveneens het potentieel om een minstens even goed parcours af te leggen. Haar eigenheid als singer-songwriter komt daar namelijk sterk in naar voor en heeft, ondanks dat liefelijke karakter, ook heel wat interessante elementen in de diepte van de productie waardoor dit meer is dan een vaarwel aan een uitgedoofde relatie. “Happy For You” is het beste bewijs dat er in ons klein landje grote talenten zitten die ook op de internationale markt heel wat kunnen bereiken. We gunnen het Judith alvast van harte.

Instagram

Beluister de singles van de week op onze Spotify.

1823 posts

About author
aka fantom
Articles
Related posts
FeaturesInstagramInterviewsUitgelicht

De Grote Beren van Morgen 2023: judith

We ontdekken dagelijks nieuwe nummers, albums en vooral ook nieuwe artiesten. Sommige acts laten zelfs zo een grote indruk achter, dat we…
Nieuwe singlesOntdekkingen van "Den Beir"

Debuutsingle judith - "me and my big mouth"

Een talentenjacht winnen kan zowel een zegen als een vloek zijn, maar in het geval van de 23-jarige Judith Van Hirtum kan…

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.