Nieuwe singlesOntdekkingen van "Den Beir"

Debuutsingle judith – “me and my big mouth”

Een talentenjacht winnen kan zowel een zegen als een vloek zijn, maar in het geval van de 23-jarige Judith Van Hirtum kan dat heel goed uitpakken. Eerder dit jaar won ze nog de finale van MNM Rising Star en treedt ze zo in de voetsporen van o.a. Olivia, die met Regi en ook solo enkele hits scoorde. Haar achternaam laat ze voor haar muzikaal avontuur achterwege, want aan ambities geen gebrek bij de opkomende zangeres. Haar debuut-ep is bijna af en mogen we dus ergens begin 2023 verwachten, maar eerst komt haar langverwachte debuutsingle die ze al enkele weken op TikTok aan het teasen was.

judith viel tijdens MNM Rising Star al op dankzij haar enorme muzikaliteit en zeer mature stem, die meteen ook de hoofdingrediënten van haar eerste nummer “me and my big mouth” zijn. Daarop horen we hoe ze met een zeer sfeervol singer-songwriter popdeuntje alles uit de kast haalt om hartjes te stelen. De track heeft op de juiste momenten leuke accentjes, waardoor het zich echt onderscheidt van de rest en ook snel blijft hangen. Haar olijke stemgeluid met de lichte heesheid heeft een hoge herkenbaarheidsfactor, waardoor ze met “me and my big mouth” al snel een eerste hit zou kunnen scoren. Onze mond doet ze nu al openvallen.

Instagram

Beluister de singles van de week op onze Spotify.

1756 posts

About author
aka fantom
Articles
Related posts
FeaturesInstagramInterviewsUitgelicht

De Grote Beren van Morgen 2023: judith

We ontdekken dagelijks nieuwe nummers, albums en vooral ook nieuwe artiesten. Sommige acts laten zelfs zo een grote indruk achter, dat we…

1 Comment

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.