Nieuwe singlesOntdekkingen van "Den Beir"

Nieuwe single Hannah Jadagu – “Admit It”

© Steve Zambon

Brooklyn blijft een trekpleister voor muziekmakers en is eveneens de uitvalsbasis van de opkomende, negentienjarige Hannah Jadagu. De singer-songwriter bracht haar debuutsingle “Unending” ondertussen drie jaar geleden uit wanneer ze nog een tiener was, maar ook toen klonk ze al behoorlijk volwassen en vrijgevochten. De vakpers met onder andere The New York Times en the FADER zijn het er al over eens: dit jonge talent zal snel de wereld veroveren met haar eigenzinnige muziekcreaties die iets weg hebben van Beabadoobee en Clairo. Haar aankomende debuutalbum moet haar alvast een stap dichter bij de internationale doorbraak brengen.

“Admit It” is de vierde single van haar debuut Aperture en opent met hoekige, gekapte drums die het perfecte tegengewicht voor haar zachte zanglijnen vormen. Haar voorliefde voor een subtiele vocoder hoor je enkel in de details, want de verschillende lagen aan instrumenten zorgen enigszins voor een lichte afleiding, waardoor je snel wegdroomt op de fantasievolle melodieën van Jadagu. “Admit It” is het soort single die je niet beu wordt en waarvan je meteen beseft dat het een sleutelrol zal spelen in haar project. Haar puurheid als songwriter wordt niet onder stoelen of banken gestoken, maar net door de intrigerende opbouw in de instrumentatie in de kijker gezet. Negentien jaar jong en nu al klaar voor grootse momenten.

Op 19 mei brengt Hannah Jadagu haar debuutalbum Aperture uit via Sub Pop.

Facebook / Instagram / Twitter / Website

Beluister de singles van de week op onze Spotify.

1859 posts

About author
aka fantom
Articles
Related posts
Nieuwe singlesOude Bekenden

Nieuwe single Bully - "Just For Love"

Voor we Alicia Bognanno leerden kennen als de frontvrouw van Bully, liep ze stage in de studio van legendarische producer Steve Albini….
Nieuwe singlesOntdekkingen van "Den Beir"

Nieuwe single Hannah Jadagu - "All My Time Is Wasted"

Amper achttien is Hannah Jadagu, maar ze is helemaal klaar om met haar breekbare bedroompop je hart te veroveren. De DIY-muzikante is…
AlbumsFeatured albumsRecensies

CHAI - WINK (★★★★): Anders zijn doet geen pijn aan de oren

Wie de vraag ‘noem vijf Japanse artiesten’ krijgt op een of andere lokale quiz, zal al snel met handen in de haren…

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.