Nieuwe singlesOntdekkingen van "Den Beir"

Nieuwe single Hannah Jadagu – “All My Time Is Wasted”

Amper achttien is Hannah Jadagu, maar ze is helemaal klaar om met haar breekbare bedroompop je hart te veroveren. De DIY-muzikante is geboren en getogen in Texas alvorens ze voor haar studies naar New York verkaste. In de wereldmetropool was het voor haar even zoeken en toch lijkt het alsof Hannah Jadagu haar draai heeft gevonden. Haar eerste ep What Is Going On? nam de Amerikaanse trouwens op met haar iPhone 7 en applicatie Garageband en toch wist ze daarmee de mensen achter het indielabel Sub Pop Records (Low, Rolling Blackouts Coastal Fever, Father John Misty etc.) te overtuigen. Ook haar nieuwe single “All My Time Is Wasted” heeft die lofi-vibe die haar eerste ep typeerde, al valt vooral de progressie die ze maakte op.

“All My Time Is Wasted” is een nummer dat Hannah Jadagu heel nauw aan het hart ligt. Ondanks de drukte van haar nieuw leven, had ze het namelijk het gevoel dat ze haar tijd aan het verdoen was en dat gevoel verwerkte ze in het nummer. Het refrein schreef ze vorig jaar al, maar de rest van het nummer werkte ze pas in de loop van deze zomer af. Het zorgt ervoor dat we een interessant perspectief te horen krijgen in de songtekst van een artiest die nog wat zoekende was naar haar roeping en doel. De strofes zijn bewust intiem gehouden om haar verhaal kracht bij te zetten, terwijl het tijdens het refrein wat grootser werd opgetrokken. Voor de achtergrondzang kon Jadagu trouwens beroep doen op Frankie Cosmos, waardoor de zanglijnen nog feller in de schijnwerpers komen te staan. Met een ontwapenend slot eindigt “All My Time Is Wasted” op een climax waarbij muzikaal alles in de plooi valt.

Facebook

Ontdek nog meer muziek op onze Spotify.

2030 posts

About author
Schrijft wel eens iets...
Articles
Related posts
Nieuwe singlesOntdekkingen van "Den Beir"

Nieuwe single Hannah Jadagu - "Admit It"

Brooklyn blijft een trekpleister voor muziekmakers en is eveneens de uitvalsbasis van de opkomende, negentienjarige Hannah Jadagu. De singer-songwriter bracht haar debuutsingle…
Nieuwe singlesOude Bekenden

Nieuwe single Bully - "Just For Love"

Voor we Alicia Bognanno leerden kennen als de frontvrouw van Bully, liep ze stage in de studio van legendarische producer Steve Albini….
AlbumsFeatured albumsRecensies

CHAI - WINK (★★★★): Anders zijn doet geen pijn aan de oren

Wie de vraag ‘noem vijf Japanse artiesten’ krijgt op een of andere lokale quiz, zal al snel met handen in de haren…

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.