FestivalnieuwsMuzieknieuwtjes

Jera on Air vervolledigt zijn line-up met onder andere Fleddy Melculy

© CPU – Nathan Dobbelaere

Er lijkt een einde te komen aan de eindeloze stroom van nieuwe namen voor het Nederlandse festival Jera on Air. De afgelopen maanden maakte het Limburgse festival al bekend dat John Coffey, Call it Off en Guts & Glory-winnaar GirlsGirlsGirls een show op het festival mogen verzorgen, maar met de aankondiging van onder andere Fleddy Melculy is de line-up compleet en kan de organisatie beginnen te stoeien met de timetable.

Fleddy Melculy maakte afgelopen jaargang voor het eerst hun opwachting op het harde gitaren festival als vervanging voor Loathe en mag dus dit jaar terugkomen om nogmaals alles te geven. Ook zijn de Utrechtse punkband Two and a Half Girl en de Duitse hardcore-formatie Slope aangekondigd. Bereid je keel alvast voor, want Amæzing Snäke en Sing Along Riot halen deze zomer hun karaoke apparatuur naar Ysselsteyn en met de toevoeging van Exploding Head Syndrome, de NOFX-coverband NØFX en Vamachara zijn de laatste namen nu officieel bevestigd.

Jera on Air vindt dit jaar plaats op 22 tot en met 24 juni. Recent heeft het festival, waar ook Rancid en Billy Talent langs komen, aangegeven dat ze bijna uitverkocht is, dus snel zijn is onze boodschap. Tickets zijn verkrijgbaar via de website.

Related posts
FeaturesWedstrijden

Win duotickets voor Fleddy Melculy in de Mezz

Ondanks dat Fleddy Melculy’s nieuwste album Antichlist al een paar maanden in de schappen ligt, zitten de heren nog volop in de…
FeaturesInterviews

Interview Kaito Nagai (Paledusk): 'Ik knijp mezelf soms om te zien of niet alles een droom is'

We schreven het al langer, maar na succesvolle shows op zowel Graspop als Jera on Air weten wij het zeker: 2023 gaat…
AlbumsRecensies

John Coffey - FOUR (★★★½): Broederlijke passie voor snoeiharde gitaarmuziek

Er zijn weinig albums dit jaar waar we meer reikhalzend naar uit keken dan naar de nieuwste plaat van John Coffey. En…

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.