Nieuwe singlesOude Bekenden

Nieuwe single Cat Burns – “live more & love more”

© Adama Jalloh

go‘, zei Cat Burns in 2020 en gelanceerd was haar muziekcarrière, want het nummer pronkte op nummer twee in de Britse singlecharts. Op 22-jarige leeftijd heeft de Britse singer-songwriter al heel wat streams te pakken; haar prachtige, hese stem en een groot bereik op TikTok zitten daar zeker voor iets tussen. Later dit jaar mag Burns optreden op het prestigieuze Glastonbury Festival, waar ze met haar gospel- en indiebeïnvloede gitaarpop ongetwijfeld de hele weide zal innemen.

De titel van haar nieuwste single spreekt eigenlijk al voor zich. De motiverende sparkle spat van “live more & love more” af en zoals de titel doet vermoeden gaat het over houden van je medemens en doen waar je zelf zin in hebt: ‘If there’s something you wanna do / Just do it / Don’t let your head stop your heart from moving’, zingt de Britse met haar fraaie, breekbare, maar tegelijk ook hoopgevende stem. Stuart Price, die eerder al met Madonna en The Killers samenwerkte, verzorgde de productie, die zoals gewoonlijk weer doordrenkt is met gitaar. Toch is het Burns’ stem die met de hoofdprijs gaat lopen en daar kunnen we alleen maar blij om zijn, want wat voor een stem heeft deze dame toch.

Cat Burns brengt het publiek in de stemming voor Sam Smith tijdens hun Gloria-tour op 9 mei in de Ziggo Dome en op 12 mei in het Sportpaleis.

Facebook / Instagram / Website

Beluister de singles van de week op onze Spotify.

Related posts
Nieuwe singlesOude Bekenden

Nieuwe single Cat Burns - "know that you're not alone"

Het vuurtje genaamd Cat Burns begint steeds heviger te branden. Hitsingle “go” blies haar professionele avontuur leven in en afgelopen zomer stond…
Nieuwe singlesOude Bekenden

Nieuwe single Cat Burns - "you don't love me anymore"

De Britse Cat Burns is bezig aan haar opmars. Ze was eerder al te spotten op Belgische bodem in het gezelschap van…
InstagramLiveRecensies

Sam Smith @ Sportpaleis: Sex, body & soul

Met nummers als “Money on My Mind”, “I’m Not the Only One” en “Stay with Me” wist Sam Smith 2014 om te…

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.