Nieuwe singlesOude Bekenden

Nieuwe single Felicita – “Spalarkle (Alys)” (feat. Caroline Polachek)

De PC Music-wereld is beroemd en geliefd, want het Londense label van A.G. Cook heeft hyperpop en elektronische muziek ontzettend veel nieuwe wendingen gegeven. Naast Cook zelf, hebben baanbrekende artiesten als SOPHIE, Hannah Diamond en umru daar hun aandeel in, maar ook felicita behoort tot de sterkhouders van het label. De artiest bracht in 2014 bijvoorbeeld samen met SOPHIE, Nabihah lqbal en Palmistry de baanbrekende ep Frenemies uit. Het is daarom altijd uitkijken naar nieuwe muziek van felicita, vooral als de feature eveneens tot de verbeelding spreekt.

Op het hyperpopsprookje “Spalarkle (Alys)” verbinden felicita en Caroline Polachek hun muzikale krachten om met een onheilspellend resultaat te komen, dat wat aanvoelt als een wandeling door het sprookjesbos met LSD in het bloed. De gierende synths en pompende beats vormen een interessant geheel, waar de hunkerende kreten hun effect weten te bereiken en de zweverige zanglijnen van Polachek de mysterie alleen maar verhogen. felicita maakt het bont en dat maakt die ook net op muzikaal vlak zo interessant.

Instagram / Twitter

Beluister de singles van de week op onze Spotify.

1821 posts

About author
aka fantom
Articles
Related posts
InstagramLiveRecensies

Best Kept Secret 2023 (Festivaldag 1): Stralend van start

Al voor de negende keer trekken fans van alternatieve muziek naar de Beekse Bergen, waar het festival Best Kept Secret al lang…
Nieuwe singlesOude Bekenden

Nieuwe single Lauren Auder - "we2assume2many2roles"

De Frans-Britse zangeres Lauren Auder kende haar eerste stappen op SoundCloud en stond bekend voor haar inventieve beats en intrigerende raps. Muzikaal…
LiveRecensies

Caroline Polachek @ Trix: Verlangen en verlossing

Het is amper twee weken geleden dat we Caroline Polacheks tweede album niet minder dan vijf sterren gaven en gisteren stond de…

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.